在職全職

跳至

首頁

尾頁

民房

有無:深水埔區既媽咪傾訴下

你地有無覺得?深水埔(北河街街市)d商販很惡呀?有無禮貌,服務態度勁差!!!!!
大家上來傾下....

別墅

Re: 有無:深水埔區既媽咪傾訴下

我無係街市買餸好耐 因嗰度又迫又dirty, 我多數係西九龍間wellcom買多

子爵府

小販我就唔覺

反而去買

民房

唉!!!!都係一樣d人勁無品,簡直惡劣!!!!

男爵府

大廚勳章

你唔講起我都唔覺... 佢地又係幾衰, 我係客人問多句都好似想趕人走咁.

但冇計, 果度d野平, 又多(食送)擇, 人多買自然就新鮮d... 我都係幾日至去一次, 一次買多幾餐.. 唔使同人迫..

民房

唉!!而家做家庭主婦已經好不容易,仲要買送受d人氣,問多兩句都比人罵! :cry: 所以無?想買,我都唔會去個到....令原去超市買!!

別墅

我耳前都住深水埔嫁,d買送同賣送個d人,都好有問題!我都係在這裡買再過兩次送,都怕怕! ?-( ?-( ?-(

大宅

所以我寧願去保安道街市買餸,會好d~

大宅

畀面勳章

我都係深水埗區嘅全職媽咪呀!
等我介紹下自己先!我有兩個小朋友
大仔---------4歲
細囡---------1歲兩個月
北河街街市D商販大部份都好惡 去果度買餸一定要惡D唔係就比人吓死 ?-( ?-( ?-(
我有時都會去惠康但都小囉,因為覺得D嘢無街市咁新鮮和選擇無坩多嗎!

首頁

尾頁

跳至