跳至

首頁

尾頁

民房

元朗.天水圍边間幼兒园好

寶寶豬2歲.好怕羞.想俾佢過D群體生活.邊間幼兒園好?

禁止訪問

Re: 元朗.天水圍边間幼兒园好

男爵府

救世軍辦0既幼稚園幾好.我上過錦田救世軍0既示範課.理念好好.

朗屏西鐵站附近有間周宋主愛幼兒園.

但係以上呢兩間,小朋友一出世就要報名啦.

第二d選擇係讀類似激活,德怡,英藝呢類型0既幼稚園.

群體生活,我認為所有幼稚園都係過群體生活.全日0既可以訓練小朋友0既獨立性.但係我唔贊成小朋友讀2歲預備班.因為,我個人意見,係小朋友未去到一個可以暫時脫離媽媽0既年齡.間硬黎送去,小朋友又喊,唔需要.
快樂的甜芋快樂的甜芋

大宅

我最愛的BOWIE 仔2004/3/7 2.73kg (早產b)2006/12  30lbs 92cm

大宅

lucymarry,

有無同佢返pg同埋有無看過天盛苑幼聯安泰
我最愛的BOWIE 仔2004/3/7 2.73kg (早產b)2006/12  30lbs 92cm

大宅

大宅

Hi 甜芋,

I planned to let my son study in 激活幼稚園 when he is 3 yrs. Is it a good school? I lived in Yuen Long so don't really know of this kinder but I would like to let him study in it's Primary next time.

男爵府

快樂的甜芋快樂的甜芋

男爵府

快樂的甜芋快樂的甜芋

男爵府

快樂的甜芋快樂的甜芋

大宅

幼兒教育間間差唔多,無話邊間最好。邊間係理想就要睇下你想要d 乜。不過孩子才2 歲就失自由好似早o左d。

以我自己就覺得…真光、信義、肖珍 & 三育都幾好,鍾意她係教會辦學,有室外地方玩。

複式洋房

我都諗住讀激活!

大宅

yammiepang,

Have you registered your kid into 激活? How old is your kid? My boy is 2 yrs old & I planned to let him study in 激活 for his K1 cause I want him to enter 激活 English Primary School. Are you planning to let your kid study in it's Primary School?

複式洋房

我BB讀緊playgroup,我申請了11月讀兩歲班。小學?我未決定喎,點解你咁快決定讀激活小學,佢有咩好?可以講俾我知嗎?
Sim 寫道:
yammiepang,

Have you registered your kid into 激活? How old is your kid? My boy is 2 yrs old & I planned to let him study in 激活 for his K1 cause I want him to enter 激活 English Primary School. Are you planning to let your kid study in it's Primary School?

大宅

Hi yammiepang,

How do you find the playgroup & Kindegarten? Is it using Engliag as their teaching media for playgroup? O! Because I'm from Singapore so I wish to find a school that uses English & Mandarin as their teaching media (so that I have no problem teaching him ). 激活小學 is one of the school that I know. Personally, I think that children will have hard time in Secondary when they suddenly need to change from Cantanonese to English (I'm refering to Mathematics & Science)

Actually, this Primary School is quite a new school (set up in 2001). Don't know whether if it's a good school???

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

anhemama 寫道:
lucymarry,

有無同佢返pg同埋有無看過天盛苑幼聯安泰

仲有消防局斜對面仁濟李婉冰
我女2001年1月8日QE出世  

伯爵府

好媽媽勳章

伯爵府