跳至
[2004年或之前] 0611得閑飲茶+c8po

首頁
12345...6

尾頁

大宅

Re: 0611 得閑飲茶+c8po

ritaor66 寫道:
喂....點解only得3條囝...
d靚女快d報名la
[size=large]晴晴)))))))call你ar

[size=x-large]晴晴~~快啲報名喇~~

大宅

Re: 0521 或 0604 得閑飲茶

gogoMa 寫道:
加埋我同vicvic 得唔得呀~!!??
話時話... 你地係邊樹飲茶...???

[size=x-large]66: 有vicvic報名呀~

最好有3條囝+3條囡啦!

大宅

Re: 0521 或 0604 得閑飲茶

[c 8 po]係地方名黎架??

伯爵府

飲茶我ok, 去c 8 po, 我要睇華健, 佢係我老闆oh

大宅

[C 8 PO] 係咩來架... ... ... ?-(
該用戶已被刪除

大宅

老莫:

去邊區飲茶ar~

伯爵府

大莫,
車, 我以為您話去c 8 po 飲茶咁衰添
原來您答梗koko
有冇人住hk side 架?
if 冇, 不如就下我, kln side 飲茶啦
油尖旺哩
該用戶已被刪除

男爵府

c8po未知得唔得,因我老公可能去潛水,所以要睇佢點,若2:00後飲,應該ok........
該用戶已被刪除

大宅

係啦~!! 就埋我啦, vicvic爸個個SUN都要返工, 我一個人揍vicvic豬出黎咋... ... :-(

贊成!!!贊成!!!贊成!!!贊成!!!贊成!!!贊成!!!贊成!!!贊成!!!

贊成!!!贊成!!!贊成!!!贊成!!!贊成!!!贊成!!!贊成!!!贊成!!!
ymc2727 寫道:
大莫,
油尖旺哩

:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
贊成!!!贊成!!!贊成!!!贊成!!!贊成!!!贊成!!!贊成!!!贊成!!![

大宅

koko:

油尖旺~~

大莫:

where 飲茶 ???

男爵府

rita老公(^_^)梓希爸爸 寫道:
妳老公好唔掂咩?

做乜要潛水呀?

係.....佢係時候要減下壓喇!

玩野呀!

侯爵府

我住hk side..
不過我好順得人既..
就你就就你啦...
ymc2727 寫道:
大莫,
車, 我以為您話去c 8 po 飲茶咁衰添
原來您答梗koko
油尖旺哩

侯爵府

係咪去菲律賓丫? 定越南?
rita老公(^_^)梓希爸爸 寫道:
妳老公好唔掂咩?

做乜要潛水呀?

大宅

不如我建議

大宅

我揀旺角 ~~

因為我唔會揸車!

我唸旺角會方便搭車(MTR)去 c 8 po~~

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章

我都想join呀.....

該用戶已被刪除

首頁
12345...6

尾頁

跳至