跳至

首頁

尾頁

別墅

~埋黎睇埋黎睇~

嘻嘻~~ 等我又開翻個topic先~~
其實都係想搵個地方呻下者~~唔好介意呀下~~

唉~~我個囡病左呀~~燒左5日今日先退左D~~
好擔心呀~~ :-( 醫生話有少少肺炎~~如果要分等級
既話佢而家係第二級~~醫生話到第三級就要入院喇~~ :-(
我已經5日無乜點訓~~又要返工~~好辛苦呀~~ :cry: 希望
我個B快D好返啦~~ 我巳經
好"支力"喇~~ 晚晚都要同
佢探熱~~好驚佢會再燒落去呀~~最慘佢又咳又嘔~~
睇到我肉都"尺"埋呀~~ 今個星期淨係睇醫生
都洗左好多錢~~死左好多細胞~~但又唔見我瘦啵~~

聽日就母親節喇~~好想開開心心咁過~~順便祝埋你地
咁多位媽咪"母親節快樂" + 阿B"身體健康" !!

返緊工既我
ESTHER
:mrgreen:~~ KARIS ~~

大宅

Re: ~埋黎睇埋黎睇~

津津
乜原來霖霖病咗咩,上星期見佢都好精神架 :mrgreen: ,不過小朋友病做父母真係好辛苦 :cry: ,何況你又要返工又要揍女,你都算好叻可以支持到咁耐 ,比著我一定病埋一份 ,唔好太過操勞呀,你都要注重自己身體呀
我都祝你同霖霖有個愉快既母親節 :mrgreen: ,"母親節快樂!!"

esther1029 寫道:
嘻嘻~~ 等我又開翻個topic先~~
其實都係想搵個地方呻下者~~唔好介意呀下~~

唉~~我個囡病左呀~~燒左5日今日先退左D~~
好擔心呀~~ :-( 醫生話有少少肺炎~~如果要分等級
既話佢而家係第二級~~醫生話到第三級就要入院喇~~ :-(
我已經5日無乜點訓~~又要返工~~好辛苦呀~~ :cry: 希望
我個B快D好返啦~~ 我巳經
好"支力"喇~~ 晚晚都要同
佢探熱~~好驚佢會再燒落去呀~~最慘佢又咳又嘔~~
睇到我肉都"尺"埋呀~~ 今個星期淨係睇醫生
都洗左好多錢~~死左好多細胞~~但又唔見我瘦啵~~

聽日就母親節喇~~好想開開心心咁過~~順便祝埋你地
咁多位媽咪"母親節快樂" + 阿B"身體健康" !!

返緊工既我
ESTHER

別墅

alex ma ~~

多謝你呀~~琳琳今日都巳經好返D架喇~~
好彩佢病都識得玩~~如果佢好似阿呆咁就
大檸樂喇~~

大宅

祝琳琳快啲好番, 大家母親節快樂!!

男爵府

2019勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

祝琳琳快D好番,所有小宝宝都健康活潑,所有媽媽母親節快樂.

侯爵府

祝大家母親節快樂
我家有隻曳曳豬

伯爵府

take care!

母親節快樂!

侯爵府

你個TOPIC好吸引我呢D(好)八既媽媽

祝你囡囡快啲好番, 大家母親節快樂!!
不要為孩子將來的學習發展而擔憂,只要孩子健康快樂地成長便是我最大的心願

公爵府

esther1029

睇到心到痛埋, 小朋友真係好易肺炎:-( :-( :-( 我哥哥個女都試過兩次, 兩次都要入院 :-( :-( :-(

祝你囡囡早日康服

支持落去, 我地為你打氣

別墅

別墅

別墅

別墅