想生BB

跳至

首頁

尾頁

男爵府

咁即係中奬吾中奬呀...???請賜教.

今日我去萬x買左支捧捧驗($29.9最平嗰支...),佢話一條紅線係吾中奬,兩條紅線至係中奬... 但我係...................[size=x-large]一條紅色 [size=xx-large]一條竟然粉紅色!!!

?-( ?-( ?-( 咁樣,即係有定無呀??? ?-( ?-( ?-( ?-( ?-(
老公VOICEMAIL 1 2 3 愛是恆久忍耐又有恩慈,愛是不嫉妒不自誇不張狂,不作害羞的事,不求自己益處,不輕易發怒,不計算人的惡,不喜歡不義,只喜歡真理,凡事包容,凡事相信,凡事盼望,凡事忍耐,愛是永不止息

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

Re: 咁即係中奬吾中奬呀...???請賜教.

d人話咁樣係有喎
希望每天開心渡過 ;-)

男爵府

因為我有j仔嗰陣都係响醫院驗架!都未試過自己買捧捧驗到有係點,個盒又寫得衰喎!佢幅圖明明係兩條紅色嘛!我一見到兩條吾同色,又吾知係咪我滴得太多shu shu搞到條線淺色喎!( 會吾會咁呢...),所以搞到家下都吾知開吾開心定先好...認真頂癮!!!
Jessy 寫道:
d人話咁樣係有喎
老公VOICEMAIL 1 2 3 愛是恆久忍耐又有恩慈,愛是不嫉妒不自誇不張狂,不作害羞的事,不求自己益處,不輕易發怒,不計算人的惡,不喜歡不義,只喜歡真理,凡事包容,凡事相信,凡事盼望,凡事忍耐,愛是永不止息

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

追媽, 咁你等多幾日再驗過羅, 同埋d人話晨尿check仲好呀, 過多幾日都未黎m就朝早起身驗羅~~

希望每天開心渡過 ;-)

男爵府

係架!咁我等多個禮拜再去驗先...不過我老公同BK其他媽咪都話多數係中左奬...
Jessy 寫道:
追媽, 咁你等多幾日再驗過羅, 同埋d人話晨尿check仲好呀, 過多幾日都未黎m就朝早起身驗羅~~

禁止訪問

公爵府

[quote]
靚太太 寫道:
你最好買$69

公爵府

JAY媽 寫道:
係架!咁我等多個禮拜再去驗先...不過我老公同BK其他媽咪都話多數係中左奬... [quote]
Jessy 寫道:
[/quote]

恭喜你!要小心身體呀!

男爵府

聽好多人講有線就係中架喇, 恭喜呀,
不過可以過幾日搵多支再check多次, 會confirm d^^”

男爵府

係呀...我都係怕太早驗會驗錯,所以都諗住等到六月頭左右見仲未黎m再正式去e生度驗過.到時真係証實有左,我可以順便去健康院報定到先吖嘛~~~~
zozo2005 寫道:
聽好多人講有線就係中架喇, 恭喜呀,
不過可以過幾日搵多支再check多次, 會confirm d^^”

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

JAY 媽,
你好大機會中~~ 恭喜恭喜!!!!

男爵府

多謝你先~~~ 等我真係FIRM到真係有,我再入黎開個TOPIC同大家宣佈下~~~~到時再慶祝一下啦! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
miffymiffy 寫道:
JAY 媽,
你好大機會中~~ 恭喜恭喜!!!!

大宅

jay 媽,

想請問你幾day驗到?

男爵府

confirm左記得上來同我地講呀,而家開如要小人飲食, d涼野唔好食喇,
你而家day 幾呀??

男爵府

我五月七號咩咩囉!所以我都驚吾係真架!
zozo2005 寫道:
confirm左記得上來同我地講呀,而家開如要小人飲食, d涼野唔好食喇,
你而家day 幾呀??

首頁

尾頁

跳至