跳至

首頁

尾頁

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

請問開刀,傷口要痛幾耐 ?

食什麼好 ?

大宅

Re: 請問開刀,傷口要痛幾耐 ?

我只係第二日落床有d痛,之後行路拆線都唔痛lu...
醫生話唔好食藥材同補野,等d惡露完左先....

子爵府

點解我依家仲好痛
5月4日, 今日5月13啦, 仲痛, 係出院後覺得仲痛

男爵府

yp26, 你係邊個醫生幫你開刀架?

大宅

我5月8日開刀, 現在都有痛

子爵府

我係瑪嘉烈開刀, 所以唔知邊個醫生
我今日都仲痛緊, 都唔知點好

子爵府

siumi,

咁你係邊位醫生開刀架?我都book左會開刀生,唔知個傷口會唔會好快唔痛呢.

siumi 寫道:
我只係第二日落床有d痛,之後行路拆線都唔痛lu...
醫生話唔好食藥材同補野,等d惡露完左先....
Code snippet: PseudoHTML, UBBCode™ and BBCode. Used on most forums.

大宅

我係搵st. paul o既方敏豪醫生,佢真係好nice同手勢好好!

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

我同siumi都係搵st. paul o既方敏豪醫生開刀,佢真係手勢好好+人又好 .
我係第二日落床果一下痛,之後都好好, 直到而家都唔痛, 所有黎探我的朋友都鬼甘羨慕,話點解我可以甘精神, 一d都唔似生完仔, 仲要係開刀添!

洋房

Re: 走佬袋?

Dear Siumi

我5月24日在St.Paul 開刀妢娩, 同樣是方醫生, 想問走佬袋內的床墊在那兒有得買及M巾買那一種?

Winky  

大宅

床墊可在吉之島,荷花,護協有得買
M巾有扣/貼的都得
仲有要買網衭呀!

方醫生開刀手勢真係好好,一d都唔痛!!仲有佢真係好好人!!

洋房

Siumi

Thank you for your swift reply. I also agree with your comment about Dr Fong.

Winky

首頁

尾頁

跳至