自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

急急急:老人家血壓高有咩食左會好d呀

朋友個老豆入左醫院,家下想問下,血壓高有咩湯水有幫助呀,有咩'送'岩食呀,有冇好介紹,唔該哂

伯爵府

Re: 急急急:老人家血壓高有咩食左會好d呀

白木耳!!! 早排我99血壓高, 多d用白木耳煲湯做餸, 有助血壓回復正常, 但食得太多...會變低血壓啊

水晶宮

西芹

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我個醫師叫我唔好食雞同埋牛,一定唔可以食得太咸~~
食黑木耳同埋西芹,我自己就飲埋山楂水,可以降血壓同埋血脂~~我阿媽以前就飲冬菇水~~星期一睇醫師時再幫你問問~~

眾裡尋他千百度,驀然回首,那人卻在燈火闌珊處!!
生死有命,富貴由天

大宅

有朋友介紹食"海蔘粉"說好快就見到效果. 好似是幾天?不記得太清楚, 只聽他說有個婆婆七十幾歲要做手術, 食了十天多點吧, 再驗已經唔駛做手術.
我見佢地都唔係新產品, 都有幾年, 不過就未推出市場, 但係已經攞晒驗證, 證明成份和效用和沒藥性, 說驗到有藥份就賠.
聽說對糖尿病者就最有效用.
我呢幾日都打算想買,因媽媽有高血壓. 只係怕佢唔肯食.
所以想問朋友攞多d資料先買.

**Loving You**

男爵府

畀面勳章

bunny510 :
我都想知係咩黎,麻煩你朋友比左資料比你時,比埋我得嗎,唔該哂
邊樹有得買&要$,唔該哂
bunny510 寫道:
有朋友介紹食"海蔘粉"說好快就見到效果. 好似是幾天?不記得太清楚, 只聽他說有個婆婆七十幾歲要做手術, 食了十天多點吧, 再驗已經唔駛做手術.
我見佢地都唔係新產品, 都有幾年, 不過就未推出市場, 但係已經攞晒驗證, 證明成份和效用和沒藥性, 說驗到有藥份就賠.

水晶宮

畀面勳章

煲子菜湯可以降血壓架

子爵府

5青汁

大宅

包包b豬
無問題, 我攞完就pm話你知, 睇下點比你啦. ok?
好似有本產品書和一隻vcd.

包包b豬 寫道:
bunny510 :
我都想知係咩黎,麻煩你朋友比左資料比你時,比埋我得嗎,唔該哂
邊樹有得買&要$,唔該哂[quote]
bunny510 寫道:
[/quote]
**Loving You**

子爵府

睇下呢度…

高血壓與魚油 click here…

侯爵府

我自己試過五青汁,但降唔到血壓.

伯爵府

sorry 啊..99話應該係黑木耳呀!

mameme 寫道:

白木耳!!! 早排我99血壓高, 多d用白木耳煲湯做餸, 有助血壓回復正常, 但食得太多...會變低血壓啊

首頁

尾頁

跳至