懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

baby 個腦有水 , 請指教, 謝謝!

各位好,

我現在 14week 多 , 今日醫生話照到 baby 個腦有

禁止訪問

Re: baby 個腦有水 , 請指教, 謝謝!

大宅

唔好咁擔心住, 我17週時都照到BB個腦度有個水泡. 咁個姑娘就叫我一星期後返去再照, 但就最好叫埋先生一齊去, 咁樣比佢嚇一嚇, 攪到我呢個星期就真係度日如年喇! 瞓唔安, 食唔落!

當我一星期後返去照仲嚇死, 照之前又叫我哋睇有關唐氏綜合症嘅錄影帶, 又要我填份如果發現BB有唐氏綜合症會唔會考慮做流產手術嘅問卷. 跟住仲要見醫生, 佢又再問我哋了解清楚唐氏綜合症未, 我就問佢乜佢哋CHECK到我個BB有唐氏咩, 佢哋又話未, 但先要我哋了解. 之後一去照, 就話個水泡已經無咗. 所以就係咁, 無端端比人嚇一爛餐.

不過, 我之後都有問過私家醫生, 佢哋都話呢個情況都幾普遍, 唔駛擔心住! 真係有問題嘅只佔極少數, 所以, 千其唔好好似我當初咁無知咁驚餐懵呀!

複式洋房

Hi Bingb,

Thanks a lot.

複式洋房

Hi Honglee,

多謝你的回覆 , 我的心定了好多 , 希望下星期四照後

複式洋房

Hi honglee,

我現在真是度日如年 , 好 worry , 快

首頁

尾頁

跳至