論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

別墅

各位媽咪, 我的印印已走, 請留意, 佢一定揾新工

佢個名 : JARWATININGXXX (中文叫 : 做娃田)
年齡 : PASSPORT 係28, 話比你知就21, 實際20未夠
PASSPORT NO. : A X 23747 X
佢黎左HALF YEAR, 頭一個月已遲起身五次, 試過訓午覺遲左無去接我個仔放習班, 滾湯落糖, 永遠話自己做野做得好, 話太太針對佢. 又話自己係馬來西亞做過兩年, 照顧過小朋友, 其實佢馬來西亞度有兩個工人, 而且佢每日都同佢太太去美容院度同客做按摩, 你地話呢......
佢依家要揾工, 而且同我間AGENT講要轉AGENT. 所以大家小心啦, 唔好信佢.

大宅

Re: 各位媽咪, 我的印印已走, 請留意, 佢一定揾新工

我個case仲離譜, 我封解僱信6頁紙, 3頁文字, 3頁相片, 另一封warning letter, fax埋比agent(Hin? Shin?), agent明知但個頭已經幫去揾到新僱主, 工人所以仲牙斬斬過以前, 我祝佢新僱主好運.
S?? Winarti
? 612???(3)
出生日期: 1971
Carson's birthday in January 2000.
該用戶已被刪除

大宅

Added

Carson's birthday in January 2000.

首頁

尾頁

跳至