自由報料

跳至

首頁

尾頁

別墅

惠康印花換野請注意

本人用 380 pcs 換了蒸氣 燙衫機,但是熨極都唔直,只是燙棉T shirt和麻質衫褲,同沒有燙一樣,大家不要換呀! :-( :-(
我有兩位小朋友,一個boy 7 歲,一位girl 4 歲.

伯爵府

2024年龍年勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

Re: 惠康印花換野請注意

別墅

Thanks for advice

大宅

TOO BAD!! 

多謝你advise呀 :-P

sukilam 寫道:
本人用 380 pcs 換了蒸氣 燙衫機,但是熨極都唔直,只是燙棉T shirt和麻質衫褲,同沒有燙一樣,大家不要換呀! :-( :-(

Prudence is my Treasure. She was born on 04 Nov 2004~ p:-Dq

伯爵府

蒸氣燙衫機係機乎所有賣衫既店舖都係用呢種...而呢種蒸氣燙衫機係唔會燙得好直....佢燙完之後既衫....啲摺很會無哂....出嚟既效果係"自然".....唔同"全"統既燙抖....燙到"直不甩".....蒸氣燙衫機用嚟燙風褸就最好....如果要燙有摺既衫....例如:校裙咁就用"全"統既燙抖

侯爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Thanks

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至