美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

游水、跑步、跳舞---邊樣最消脂同收身?

如題

複式洋房

Re: 游水、跑步、跳舞---邊樣最消脂同收身?

3樣都唔係!
係急步行持續45~60分鐘是最有效消脂同收身。

洋房

but will your legs become fat?
她與他是我的驕傲 :-D

複式洋房

become fat?
你係咪話小腿會變粗呀? 跑步會急步行唔會。

男爵府

唔該晒。

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

三樣中以游水最好, 但要消脂及shape up都係要做weight先有效.
強烈遣責壞外傭和政府的不公平對待守法僱主

男爵府

Bambi 寫道:
要做weight先有效.

要點做法? 請指教

水晶宮

2019新春慶豚圓 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

朋友佢由新年前就每日跑步,到今日為止都減了20磅啦

男爵府

指教唔敢講, 但要收身最好做gym, BK呢度有好多expert架, 以前有個在Canada既陳太對做運動好叻架, 唔知而家去左邊呢?
強烈遣責壞外傭和政府的不公平對待守法僱主

大宅

游水 可以減全身

男爵府

唔該晒, 我都要的起心肝, 努力! 努力!

洋房

洋房

洋房

洋房

請問游邊種好?自由定蛙式?

mylolo

大宅

跳aerobic dance最快見效, 我結婚前剛出來做嘢,由128/130lb,跳了不久便減到120lb.,加埋飲食,有bb前最fit,114lb(165cm)
不過有了bb又重了50lb,生完重有13xlb.
後來做了很多嘢,減到而家去番116/7lb.
但仍keep住 at least一星期一次做gym/aerobic.
希望減到110lb!!!(dreaming)
http://i196.photobucket.com/albums/aa182/sandylaw2323/1086480846.gif

子爵府

其實你都唔肥.我未生之前115-120lb/166cm 生完而家兩個月仲系146lb都唔知點算好?我想問生完你做什麼可以減到肥?可唔可以教下我.因為而家周身都系肉很辛苦很想死.
謝謝

洋房

same here, I am not dreaming to go back to 120, but if I can at least go back down to 125 (now 130/131), I will be very happy already.

the "spare tire" is very ugly... :tongue:
她與他是我的驕傲 :-D

大宅

小白 寫道:
跳aerobic dance最快見效, 我結婚前剛出來做嘢,由128/130lb,跳了不久便減到120lb.,加埋飲食,有bb前最fit,114lb(165cm)

我都覺得跳 aerobic 最有效,我以前都試過跳 aerobic + on diet,減到好多 & d 肉好 firm! 不過家陣冇後生時咁有恆心!

大宅

首頁

尾頁

跳至