懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

求助:產後個多月,有頭風/痛,關節痛,可以點改善?

大宅

Re: 求助:產後個多月,有頭風/痛,關節痛,可以點改善?

聽老人家講古時方法:飲老鼠酒.......

禁止訪問

大宅

hi

我覺得睇中醫,最實際,最安全

依晴Hillary, 依韻Eleanor

水晶宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章 親子王國15週年勳章

用薑水(暖)"膚"頭,頸,我試過work!

禁止訪問

禁止訪問

Re: 求助:產後個多月,有,可以點改善?

複式洋房

你可以睇中醫, 又或者扎針都得, 因我生個女既時候坐月唔夠好, 所以有頭痛同關節痛. 呢D病坐完月之後無得再補, 唯有日後勤些調理身體. 金鐘海富中心有香港大學中醫睇, 收費都算平同埋D教授都好有經驗, 比較信得過. 另外同一個商場有個叫陳日昇教授, 醫婦科病都唔錯. 可以打電話去問下.

Bingb 寫道:
Thanks! 係咪出左頭風/痛,關節痛,都可醫好?有無醫生可介紹呢?請pm 給我

大宅

生完100日都可以補架 可以試下 川芎 白芷 天麻 燉魚頭 去頭風好有效
bb 5月 出世la    http:///album.php?op=album&mid=184776&folderid=1653864&u=0]入黎睇下la

禁止訪問

禁止訪問

複式洋房

已經差唔多好翻, 但其實一定會有手拙既, 老左之後會更覺. 多謝關心!!!

Bingb 寫道:
Many thanks babyanson. So, have your pain cured already?

[quote]
babyanson 寫道:
你可以睇中醫, 又或者扎針都得, 因我生個女既時候坐月唔夠好, 所以有頭痛同關節痛. 呢D病坐完月之後無得再補, 唯有日後勤些調理身體. 金鐘海富中心有香港大學中醫睇, 收費都算平同埋D教授都好有經驗, 比較信得過. 另外同一個商場有個叫陳日昇教授, 醫婦科病都唔錯. 可以打電話去問下.

[quote]
Bingb 寫道:
Thanks! 係咪出左頭風/痛,關節痛,都可醫好?有無醫生可介紹呢?請pm 給我
[/quote][/quote]

首頁

尾頁

跳至