自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 BK Milk勳章

...............

2星期前,老公趺左個電話落廁所,壞左

梳化又比阿女跳到d皮裂開,前幾日換左

2日前,我3母女又病埋,窮到要排街症,
都唔敢去睇私家五舊水落樓

電視又就黎死,開幾個字都唔著,真係想打爆它

而家部相機又消失左,搵唔返:-( :-( :-( :-(
15號就生日了,很難忘
最可憐既係,諗住買olay既野滿$200
可以買飛去海洋公園半價,連張單都失蹤埋

:lol: :lol: :lol: :lol: :-( :-( :-( :-(

伯爵府

Re: 好肉痛

你都好黑下喎

子爵府

話比自己聽…破財擋災

男爵府

我都未試過黑仔到笑
笑中有淚 :-( :lol: :-( :lol:

子爵府

每年我生日前都會零捨黑仔
不過生完日之後就回復正常…我都慣喇 :mrgreen:

男爵府

仲有呀,我姑奶借左五舊又唔還
對涼鞋又爛wo
連bar明明入左袋都連袋洗穿埋,波及埋阿bar隻手都磨爛

珊瑚宮

好媽媽勳章

Re: ...............

moonhome 寫道:
2星期前,老公趺左個電話落廁所,壞左

梳化又比阿女跳到d皮裂開,前幾日換左

2日前,我3母女又病埋,窮到要排街症,
都唔敢去睇私家五舊水落樓

電視又就黎死,開幾個字都唔著,真係想打爆它

而家部相機又消失左,搵唔返:-( :-( :-( :-(
15號就生日了,很難忘
最可憐既係,諗住買olay既野滿$200
可以買飛去海洋公園半價,連張單都失蹤埋

:lol: :lol: :lol: :lol: :-( :-( :-( :-(

DON`T WORRY BE HAPPY 黑暗過後見彩虹

大宅

越黑仔就越要保持心境開朗,心情差,做野無咁醒神,就容易出錯,這樣就令自己覺得好似好黑你咁la

子爵府

生日之後就會一路順風架喇....

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

子爵府

醒目開學勳章

黑到底既時候,拿拿聲跑去買一張六合彩,應該有運行
唔使灰喎,望上天度,風和日麗呀嘛,明天會更好架啦!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

又黑仔左d喎.
話比自己聽, 每過一個困難, 就當係磨練自己.
我會將件事作最壞打算, 然後諗定自己點應付.
當件事到最後比原本計算嘅好左, 就會開心好多,
如果我最難嘅都可以解決, 而家咁少事更多易應付.
努力面對
[先天下之憂, 後天下之樂而樂]係我嘅座右銘
不要從別人的嘴裡去認識我

男爵府

我以為我黑到冇咩人理
原來都有好多媽咪安慰我
我好感動呀
我仲好肉痛tim:cry:
唔見晒d相
仲要買部相機
有冇介紹呀 咩型號好呀 :-( :-(

子爵府

醒目開學勳章

[size=xx-large]BK有情oY嘛!

近期好hit :
637 萬像 Panasonic FX-1 $33xx (林嘉欣買廣告果部)
637 萬像 Casio EX-Z60 $23xx (唔記得新出廣告)
618 萬像 Sony DSC-T9 $37xx (最近廣告飛車攝女果部)

首頁

尾頁

跳至