跳至

首頁

尾頁

大宅

沙田The Little Gym

請問有無人參加過呢間gym o既pg??好唔好??我想練大我個囡個膽. 請比d comment呀?? million thanks!!

大宅

Re: 沙田The Little Gym

Hi,

我囡囡由10個月開始就返the little gym pg,對我囡囡黎講,佢每次上親堂都好開心,而我覺得囡囡係體能上就真係strong咗好多,同埋真係大膽咗;而家係屋企佢就鐘意係床度擺哂post要我地幫佢打筋斗。雖然the little gym就只會專注體能方面,但整體來講,我囡囡就學到好多野。或者你可以俾囡囡試吓堂先law!你覺得個course適合先報都未遲丫!

公爵府

2019新春慶豚圓

Hi Nganga,

你好呀! 我係第一次知道有d咁得意嘢東西! 請問可唔可以講多d佢地係點上堂架,又或者有冇年紀的要求????
佢地有冇綱站可以look look????

唔該晒!!

大宅

洋房

it is $2160 for 12 sessions(45mins) 10months -18 months class.

what will babies doing in the class, only doing exercises??

大宅

佢地係分幾個age,而我囡囡就上bird這一班,個age由10個月至1歲半,可以由一個成人陪伴一齊上堂。首先,我地就會圍一個圈,而導師就會唱住歌,叫小朋友去佢面前攞兩個搖鈴,我囡囡初頭都唔識自己攞ka,要我帶住佢去攞,但而家就識得自己行埋去攞住兩個搖鈴返黎,跟住我地一齊就會唱首歡迎歌,順便個導師就會教吓小朋友邊度係toes、邊度shoulder等等,唱完之後個導師又會唱住歌叫d小朋友擺返個搖鈴落個box,佢地每次要小朋友攞d道具,都會係唱同一首歌,等小朋友知道幾時去攞野,幾時放返d野。跟住就集體遊戲,例如:要我地一齊walking、running、jumping、打吓筋斗等等,之後就係我地free時間,我地就可以帶住小朋友玩吓d器械,行吓獨木橋、玩吓單槓等等,再之後個導師會敎小朋友玩吓其中一個器械,例如:係單槓上打筋斗、swing,增加小朋友信心。每個小朋友做完所教動作之後,跟住就會玩吓波仔,學吓踢波、拍波,再跟住導師就會吹吓d bubbles俾小朋友捉下,最後就會叫我地圍個圈,唱吓歌仔就完成一堂。課程大致上係咁樣,所有堂都係以英文教授。

有關詳細資料,你地可以click ===>The Little Gym

洋房

洋房

我報了bud班,6月11日上課,看看仔仔喜歡否。
好期待同他一起上課。

複式洋房

HELLO EVERY MUN MUN :我聽其它媽咪話有得試一堂 係唔係真

公爵府

2019新春慶豚圓

公爵府

2019新春慶豚圓

hi hi,

佢地係有一堂試架! 我個仔就試左一堂啦! 佢好開心呀! 所以我地都報左一個course 呀!

大宅

想問下The Little Gym係沙田邊度嫁?有無電話可以查詢

公爵府

2019新春慶豚圓

佢地係沙田新城市,tel: 2608 0862,可以打去check 吓啦!

首頁

尾頁

跳至