自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

醒目開學勳章

樓上成日將d濕到係咁滴既衫晾出黎

樓上成日將d濕到係咁滴既衫晾出黎!有冇人試過有咁既情況ah!可唔可以投訴佢架!

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

Re: 樓上成日將d濕到係咁滴既衫晾出黎

去管理處投訴佢,無公德心
My Two Princess

伯爵府

好媽媽勳章

pigpig 寫道:
去管理處投訴佢,無公德心

咪係

伯爵府

投訴佢!投訴佢!如果係公屋投訴完冇改善仲要扣佢分!真係冇公得心

大宅

D 高層咁鍾意蝦 D 底層既

公爵府

投訴佢啦

珍珠宮

畀面勳章

我樓上仲衰!!! 唔止滴水, 仲係滴漂水, 我d衫有d比佢d漂水滴到一點點, 我可以點?

子爵府

2024年龍年勳章

首先去管理處投訴...叫佢不要再係咁...否則可打去食環處投訴...如証實, 須要罰款的...

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我樓上都係0甘, d衫濕淋淋掛出窗, 成日滴到我客廳d窗濕曬......0岩0岩抹完好乾淨, 轉頭就比佢d水滴到一撻撻.

試過同管理處投訴, 管理員上去睇, 佢就即刻收起d衫話無掛出窗, 管理員都無佢附......煩死!!

子爵府

2024年龍年勳章

YuYuMother

如係我, 就大佢話已用video拍下證據...如再係咁就pass 去食環處lo...

禁止訪問

男爵府

環保接龍勳章

MuiTse 寫道:
首先去管理處投訴...叫佢不要再係咁...否則可打去食環處投訴...如証實, 須要罰款的...

對,投訴去食環署會收效些.而且食環署的效率都好快有回應。
應當一無罣慮,只要凡事藉著禱告、祈求,和感謝,將你們所要的告訴神。
神所賜、出人意外的平安必在基督耶穌裡保守你們的心懷意念。

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

[size=medium]投訴佢啦,咁衰
愛 我 就 別 傷 害 我

男爵府

我家樓上試過晒隻雞出來(可能想做風乾雞),又有些脫色的衫水,我們曾經試過蓋塊膠布擋住那些水,點知還衰接到M巾呀 ,唉~~~~都唔明點解可以更無公德心

子爵府

畀面勳章

D人好無良心一於投訴佢啦

男爵府

係啦, 投訴佢啦!
但係我就慘, 有時樓下向著窗食煙, d2手煙升上來, 迫我吸2手煙, 大家有無好計仔教我應該點做好, 今次係底層蝦 D 高層啦.

侯爵府

投訴佢啦
我家有隻曳曳豬

大宅

我樓上都係甘成鬼日將d濕苙苙既衫哂出來,就連女人最貼身既衫佢都一樣掠出街,最衰既係我d衫已經乾哂,又俾佢滴番濕,最衰係我個d小朋友既衫要再洗過,佢又時連將地毯都掠出來,佢滴濕我d衫都不單止,盡成日趺d衫落來胸圍底褲都係甘跌,跌左d衫盡要晨甘早落來罹,投訴個俾管理處聽佢都話無辦法,只係叫佢收埋,我話佢滴水都可以扣佢分,佢地剩偽話個程序會好"覆習"話.....

首頁

尾頁

跳至