育兒好物

跳至

首頁

尾頁

別墅

請問有冇人知邊度買chuchu奶瓶清潔液最抵?

屋企支奶瓶清潔液就快用完,聽聞chuchu好用,想轉,唔知有冇人可以話比我知邊度買最抵?

洋房

Re: 請問有冇人知邊度買chuchu瓶清潔液最抵?

you can go directly to their website: http://www.mamibabyland.com
you can buy $500 and they deliver to you for free (within city)

Yes, I use chuchu too and it's better than the others.
她與他是我的驕傲 :-D

別墅

amyhau,

please check PM :wink:

禁止訪問

男爵府

男爵府

我是MamiBabyLand會員,有九折優惠;如需購買其產品可pm我。

ftsang 寫道:
you can go directly to their website: http://www.mamibabyland.com
you can buy $500 and they deliver to you for free (within city)

Yes, I use chuchu too and it's better than the others.

別墅

我試過最抵在萬寧買大支780ml的, 特價$49.9, 不過不是經常有啊~~(最近買左1支先知道甘平,外面好貴啊!)
是你就是你,不是你勉強都無用~

男爵府

試過吉之島都賣過$49.9, 我上次買係一支樽庄連一包refill既優惠庄, 盛惠$69.9, 仲有95折, 因為買嗰日係感謝日

首頁

尾頁

跳至