跳至
[2006年] 產後修身

首頁

尾頁

別墅

產後修身

亞b三星期大啦, 但我仲係有個33吋o既肚腩, 真係要勤力d做收腹運動啦, 希望7月頭返工果陣可以著得返以前o既衫褲。
妳o地進展如何? 大家一齊加油啦~~

大宅

Re: 產後修身

我仲有35吋腰
仲差30磅先減到未陀0個陣
6月尾就返工...慘 :-(
大B仔0605 細B女1006

大宅

陀bb肥左30磅,宜家兩個幾星期,仲有12磅,d褲全部都唔啱著,我都諗緊點樣去減好....

子爵府

畀面勳章

哈哈...我臨生之前63.4kg, 個肚成40吋, 而家個肚都有30吋,
不過之前既衫褲都係著唔落.... :-( :-(

大宅

好媽媽勳章

我生之前都有130lbs,39吋. 生完20日體重得返105lbs(晚晚無得睏..好辛苦) ,不過個肚仲好鬆..個肚仲有32吋.都唔知點算. :-( 出街仲有人以我大肚,讓位比我(好似有咗幾個月咁,因為個肚零舍明顯 :cry: )以前d褲連試都唔敢試..驚自己接受唔到 :-(

大宅

大宅

oil_oil,
你冇左成25磅都好叻架喇,你生之前幾重呀?

大宅

我諗住宜家開始做D簡單收腩運動,做完產後CHECK-UP後先開始運動,唔餵人奶先開始揸收身D野.....
7月中返工喇,希望可以減到多D喇!

大宅

好媽媽勳章

我未大肚時係97lbs, 今日得104lbs,
日日食d送都係無咩味,無豉油,無salt,餐餐食(因為開刀) 仲要晚晚起身餵夜奶, 想肥都難. 但個肚腩又唔細喎.... :-(
6號出院都仲有 110幾lbs, 經過2星期的湊女大作戰后,我既體重急跌到今日的 104lbs...

大宅

好媽媽勳章

首頁

尾頁

跳至