跳至

首頁

尾頁

大宅

不要輕視分泌物...........

我預產期本身係6月3日,5月4日開始感覺分泌多
BoBoWing

男爵府

Re: 不要輕視分泌物...........

咁驚
我D分泌都多左D, 不過唔算誇.....
但..最近個肚成日實得好緊要, 勁硬, 半夜尿急會痛醒, 肚又痛, 恥骨又痛....好辛苦... :cry:
hello, 我叫澄澄yubi, 2009年5月29日出世 ^__^

子爵府

係呀, 之前我都有朋友係滲左幾日, 滲到連護墊都過哂底, 要去醫生度check先知個d係羊水呀.

大宅

bobowing,
知道穿羊水唔一定係”巴巴聲", 但又無唸過真係流得咁慢:idea: 好彩你發現及時, 你好叻

早左成個月bb都有成2.81, 你亞b重叻

大宅

bobowing
恭喜晒, 可否分享下你的生產過程??

洋房

早晨~~各位準媽咪或已經係媽咪^^

別墅

:-( 我都係同你一樣呀, 分泌物多左, bb個頭仔係下面頂住我, 頂到好痛呀.
佢個pat pat又頂實我個肚臍位呢, 你有冇都係禁呀.傻太太

男爵府

男爵府

男爵府

男爵府

男爵府

bobowing,
恭喜妳呀!!

原來穿羊水可以係滲下滲下gar? 哎呀, 咁我都要小心流意下先得啦!!

別墅

別墅

嘩.我都要留意下至得啦!你唔講我諗我都唔知~
我b個頭轉左落去,頂住我,又成日踢,搞到我鬼咁痛~
不過我而家得34w咁快轉左頭~都驚會早產

男爵府

hello, 我叫澄澄yubi, 2009年5月29日出世 ^__^

男爵府

我成日比個臭B頂到左一舊右一舊...都唔知佢搵咩頂我...仲要頂到行一行, 成個肚實晒...好痛好辛苦...!!

分泌今日好似多左D.....

最奇怪係..最近成日去廁所, 以前2-3日一次, 最近一星期差唔多日日都要去.....雖然唔多!! ?-(

亞B最近真係大力左好多, 下下應一應....我都怕佢會太心急....
sarah622 寫道:
:-( 我都係同你一樣呀, 分泌物多左, bb個頭仔係下面頂住我, 頂到好痛呀.
佢個pat pat又頂實我個肚臍位呢, 你有冇都係禁呀.傻太太

男爵府

轉左頭唔駛驚, 我個臭B...20W己經轉左... ?-(
不過到上次34W照, 佢個頭都未落盤骨, 所以醫生話唔駛驚, 無問題...
Yuen0130 寫道:
嘩.我都要留意下至得啦!你唔講我諗我都唔知~
我b個頭轉左落去,頂住我,又成日踢,搞到我鬼咁痛~
不過我而家得34w咁快轉左頭~都驚會早產

伯爵府

我係比之前多左囉,但又唔係好多咋...

大宅

2019新春慶豚圓

吓?我預產期都係6月3日。好彩亞B無細菌感染。我近日分泌都多
教養孩童,使他走當行之道,
就是到老他也不偏離. 箴言:廿二章六節

複式洋房

恭喜你呀!!點解唔講下你既生產過程呀?
細粒B妹起2006年6月30日出世喇~~起屯門醫院出世GA~~ 柔柔豬起2007年3月2日出左牙牙喇~一次出兩隻tim! 叻叻柔柔小館

首頁

尾頁

跳至