二手市場

跳至

首頁

尾頁

大宅

MEDELA 奶泵平售(用過3次,有單)..........

5月7日生
BoBoWing

大宅

Re: MEDELA 奶泵平售(用過3次,有單)..........

up
BoBoWing

複式洋房

Re: MEDELA 奶泵平售(用過3次,有單)..........

請別放棄餵人奶,它的好處你也知,我頭一星期都上唔到奶,但要有恆心,泵到10ML都好,都要繼續泵,到bb出院就埋身喂,(不過相信現在bb都出左院啦)。慢慢奶量就會增加,現在只是半個月,就要賣泵咁快,你想想點解你最初要買泵呢?為bb著想再試下先啦。

大宅

係呀!當初我阿b都要留院,我每朝用手搾(因為個死pigeon泵好唔掂,用手都好過用佢),得1安唔夠,都照攞去醫院,然後去醫院埋身餵,下午返屋企再搾,傍晚再去醫院埋身餵,夜間再搾,到阿b出得院已經可以用手搾到2-3安,有時用手仲好過用泵呀!宜家bb已經2個半月la!全人奶,有6點幾kg,每次餵奶見到佢個冧樣,就覺得好值得,加油呀!再試下先啦!

唔掂就上網問下d奶媽囉,或者去母乳餵哺果part到睇下,好有用架!

Good parents give their children Roots and Wings. Roots to know where home is, wings to fly away and exercise what's been taught.

大宅

xxmama:

想問下你話唔好用係電/手動泵啊 因我唔知邊隻好用啊 thx
bb 5月 出世la    http:///album.php?op=album&mid=184776&folderid=1653864&u=0]入黎睇下la

大宅

I'm interested. 係邊度交收?

男爵府

我想問下手...定..係用電架?...我有興趣買丫!!

首頁

尾頁

跳至