跳至

首頁

尾頁

侯爵府

入嚟睇吓我幅大頭照~~

係咪都似一家三口呢?

伯爵府

Re: 入嚟睇吓我幅大頭照~~

又幾似喎!

侯爵府

米奇BB 寫道:
又幾似喎!

呃得吓人ar

伯爵府

幫我問下你99點keep,等我第時抱孫都可以好似佢咁!
lingha 寫道:
[quote]
米奇BB 寫道:
又幾似喎!

呃得吓人ar [/quote]

子爵府

唔係化......係您62,99同您個b呀...............好神奇呀.............

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

[size=medium]嘩! 妳62,99咁後生, 咁妳兩個幾歲呀?

侯爵府

米奇bb,

我問佢点keep佢話冇wor,不過佢好開朗ga,成日都笑,
佢同62好恩愛,成日週圍去 :mrgreen:

DoDoDoDo,

你同你老公都好young ar
我仲有2months就24了,我老公細我1年ga

呢d係我地今日影ge相ar
[size=x-large]山頂半天遊

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

lingha,

your 99 & 62 look so so young. Look like they are still in their 30's. they look so cool!

You and your hubby also very young ar. You can go shopping and party with your daughter when she grows up :mrgreen:
該用戶已被刪除

大宅

Re: 入

真係好young,
我都試過去健康院,99抱住bb俾姑娘以為佢係媽媽ar....你試過出街俾人認錯未??

別墅

Lingha,

真係令人"善慕",我諗返起我24歲時,我都唔知自己做緊D乜,但睇你,已經有兩個女女......哈哈!

Fongfong223

大宅

na&lin 寫道:
嘩~ 嚇死人咩, 仲後生過我呀

男爵府

lingha:
知唔知凌宵閣幾時裝修好?
我記得上年12月去個陣好似裝修緊,
乜都冇得睇 :-(

您62、99都幾後生bor...
軒軒既婆婆、公公都俾人誤會過以為軒軒係佢地個囝...

大宅

lingha 寫道:
係咪都似一家三口呢?

好似呀!

大宅

I think you & your husband be baby sister & brother. very young~~

lingha 寫道:
係咪都似一家三口呢?

大宅

[/url]

大宅

請問係邊睇?
係咪lingha左邊張大頭相??
但點解我見只得一個bb

[/url]

侯爵府

TobsterBB,

6299佢地邵40+ ga la

jenny,

我都唔肯定凌宵閣幾時開ar,但我62佢地
成日去ga,開番我叫佢話我知

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

lingha 寫道:
TobsterBB,

6299佢地邵40+ ga la

I think they had your husband when they were very young too.

By the way, I didn't have the chance to take photo with you at last gathering. Will sure to do that next time in Sept. :lol:

侯爵府

首頁

尾頁

跳至