嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 請問哪裡可買到bb車風扇

算啦, 我都係個度買

別墅

我都買左bb車風扇,是在葵芳葵涌廣場三樓買的叮噹風扇,$49。
我想post張相比你地睇,但我整唔到張相出來。
可愛囡囡"教養孩童,使他走當行的道, 就是到老, 他也不偏離"。箴言22:6 我的寶貝囡囡最喜歡笑! :-D :-P 孩子若生活於... 接納中, 他學會愛 分享中, 他學會慷慨 讚美中, 他學會感激 鼓勵中, 他學會充滿信心 誠實中, 他學會什麼是真理 公平中, 他學會什麼是正義 :-P :-P :-P :-P :-P :-P

別墅

mingcatbb,

請問葵芳邊到 ??

mingcatbb 寫道:
我剛剛在花園街一間玩具店買.
在通往新世紀廣場的一條電動電梯旁,卓悅隔籬.
是叮噹風扇,有罩的,賣$38.
但我有朋友去葵芳買了一模一樣的風扇,$25. :-(

伯爵府

好媽媽勳章

上星期係大窩口買左一把, $25.-, 不過就無個D叮噹LABEL囉.
灣仔太原街買有公仔的$39.-把.

全職/全母乳媽媽大仔在8/8/2004出世了!  3.02KGS細仔在23/2/2007出世!  23/2/07  2.84KGS     26/2/07  2.81KGS     08/3/07  3.12KGS     24/3/07  3.79KGS     23/4/07  4.77KGS     25/6/07  6.67KGS     25/8/07  7.73KGS

別墅

memecat 寫道:
我都買左bb車風扇,是在葵芳葵涌廣場三樓買的叮噹風扇,$49。
我想post張相比你地睇,但我整唔到張相出來。

me too

男爵府

男爵府

係唔係灣仔太原街個d玩具店?
有沒有winnie the pooh公仔的呢?

mothercare幾錢呢?

CANDY_SAMSON 寫道:
上星期係大窩口買左一把, $25.-, 不過就無個D叮噹LABEL囉.
灣仔太原街買有公仔的$39.-把.

別墅

bbpooh,

mothercare個部要$195,貴就貴左D,但就好風D囉,如果你有佢個張$50coupon就會抵D囉,不過就要買滿$250先月得。

民房

thanks all
我買左叮噹風扇啦,$45,幾cute架.

男爵府

heihei629,
我想問mothercare嗰款會唔會開開下部風扇會熱架
因為文具鋪十幾蚊嗰啲會架

heihei629 寫道:
bbpooh,

mothercare個部要$195,貴就貴左D,但就好風D囉,如果你有佢個張$50coupon就會抵D囉,不過就要買滿$250先月得。

別墅

頭先去吉之島(荃灣),見到都有bb車風扇,$49,公仔係狗仔來! 今日吉之島係會員感謝日,仲有95%tim!
可愛囡囡"教養孩童,使他走當行的道, 就是到老, 他也不偏離"。箴言22:6 我的寶貝囡囡最喜歡笑! :-D :-P 孩子若生活於... 接納中, 他學會愛 分享中, 他學會慷慨 讚美中, 他學會感激 鼓勵中, 他學會充滿信心 誠實中, 他學會什麼是真理 公平中, 他學會什麼是正義 :-P :-P :-P :-P :-P :-P

大宅

百佳有7吋來風扇

$68

大宅

請問有冇人知邊度有風扇罩賣?

男爵府

memecat 寫道:
頭先去吉之島(荃灣),見到都有bb車風扇,$49,公仔係狗仔來! 今日吉之島係會員感謝日,仲有95%tim!

屯門吉之島都係呀, 之前斷晒貨, 番左啦....

別墅

little_chit 寫道:

吉之島0個d有埋罩架

男爵府

好媽媽勳章

Yeah~~ I bought one today~ Very Nice~

memecat 寫道:

別墅

別墅

pandacat_bb,

都會熱,不過就冇街邊買個D咁熱囉,街邊個D就辣手好多。

伯爵府

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章

我都買咗!
mormorchan 寫道:
Yeah~~ I bought one today~ Very Nice~

[quote]
memecat 寫道:
[/quote]

男爵府

little_chit 寫道:

之前有媽媽話用"發"网整,我覺得係一個好提意.

MOTHERCARE 的太貴了,我最後響灣仔太原街買了,只需35元.係叮噹款.

首頁

尾頁

跳至