夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

好激氣!!今次係自己阿婆!!

都唔知依家d老人家係似老賣老定係點

中意冇野搵野罵

晴晴唔食奶又罵<--我想架?罵我唔比奶個女食

晴晴食曬支奶又罵<--白痴既咩 食曬都罵?

晴晴食能恩 又罵我買奶比個女食 <--嘩 唔食奶食屎咩

今日去驗樓 又話嘜又話物 間屋又唔係佢既

我地想整地櫃佢就豬多意見話一定要整吊櫃

今晚母親節 我連爺爺個邊都唔去 同我媽食飯<-佢有份

冇啦啦又罵呢又罵路 同佢打牌 食佢又罵 上佢又罵

連牌都掉麻

晴晴100日都未夠 好似想佢死咁

又比糖佢食 又比蛋糕佢食 <--又唔知晴晴皮膚唔好易敏感

同佢講 又發老爛 仲話比生雞肉佢食 真係xxoo%%((

我又唔想難為我媽先唔罵佢 但唔代表比你食住上!!

今晚同阿媽傾 完來佢一向都對我媽好差

哼!!重今日起 佢咪再踩我地 我一定發火罵返佢轉頭!!!

子爵府

好媽媽勳章

Re: 好激氣!!今次係自己阿婆!!

算啦...佢係老人家...唔好嬲啦...

[url=http://lilypie.com][img]
該用戶已被刪除

大宅

未夠100日就比糖同蛋糕BB食, 有冇攪錯.

Hello! 我叫 Vinci, 係囝囝, 我係05年10月2號出世!你地快d去睇下我個blog!

大宅

baby_vinci 寫道:
未夠100日就比糖同蛋糕BB食, 有冇攪錯.

仲話俾生雞肉個bb食,生虫咁點算呀,有時老人家真係xxx~~~

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

咁你要睇緊d la,唔好比佢地單獨一齊ar.

大宅

雖然佢做既野係好過份~~
但佢點都係你亞婆~~老人家咪忍下佢囉~
我之前都試過忍唔到鬧我亞婆..亞公~
因為真係好嬲~做既野過左火~
而家亞公過左身先發覺自己對佢唔好~太遲啦~
老人家係咁~~我地大家湊仔方式唔同~一定會嘈架啦~
算啦~忍下佢~

別墅

平時我地都忍佢架

咁自己個女 有時真係忍唔到

比糖都算啦 仲比蛋糕 仲大聲夾惡話比生雞肉

忍無可忍><

水晶宮

比生雞肉佢食

大宅

我記得之前看過麥潤壽的訪問.他曾替及有段時間他媽媽和太太很多爭拗.一直以為是婆媳問題,後來才發現他媽媽有老人痴呆症.
我不是咒你婆婆有事,只是想說可冷靜留意你婆婆是否有其他問題.因為俾生肉bb吃似乎有點誇張(除非她是發脾氣亂說).

首頁

尾頁

跳至