想生BB

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 會唔會有人BINGO 冇特徵(1個月)?

明顯係: 兩邊卵巢同子宮位間吾中痛幾秒,有時痛到連打字都要停一停,跟住就無事--->我不嬲黎m前後都吾會m痛架!同埋個肚明顯漲住,平時我會做山式(瑜珈--->即係挺空收腹)都會收得好好,家下收吾到個腹不但只仲要有d覺頂住頂住囉!同埋分泌物明顯多左少少就真...就係咁樣喇! 咁你地估下我係咪中左奬喇! 不如大家開個賭盤喇! 睇下我仲中吾中~~~
janemarple28 寫道:
JAY媽
咁你有什麼徵兆呢???
老公VOICEMAIL 1 2 3 愛是恆久忍耐又有恩慈,愛是不嫉妒不自誇不張狂,不作害羞的事,不求自己益處,不輕易發怒,不計算人的惡,不喜歡不義,只喜歡真理,凡事包容,凡事相信,凡事盼望,凡事忍耐,愛是永不止息

別墅

JAY媽 寫道:
我對上一次m係四月十七號黎,但廿一號就無哂,跟住廿四號同隻佬咩咩時就無用咩dum(都諗住有咯,同埋嗰日都仲係安全期黎)...跟住到五月七號製造細b,岩岩星期六買捧捧驗都係因為今日(五月十五號)係我同隻佬既結婚週年,咁我咪忍吾住八下中吾中奬,如果未中就今日結婚週年正日再製造細b...所以咪第六日走左去買捧捧驗咯... :-( 總之自己吾好咁心急去驗啦,家下真係搞到我十五十六,吾知信吾信支捧捧好~~~ 之前我都係買開呢隻牌子捧捧驗孕架!之前係炸糊係無中奬佢真係出一條紅線;但呢次驗到係一條紅色一條粉紅色囉! 你地話支捧捧係咪玩野响樹玩緊我~~~~ :-( :-( :-( [quote]
yfcapple 寫道:
JAY媽,
我想問你點解第6日就走去驗孕呢 係咪覺得......

你會唔會上次黎0個D係假M呢﹖
[/quote]

咁你會唔會其實係24號個日中招呀﹗或者你哩期早咗排卵呢,如果係24號,你食家驗到就一D都唔出奇啦﹗
咁arm嘅,我last m 都係17/4呀,如果我今個月都bingo 就好啦﹗

買曼記驗多次囉﹗祝Confirm!

男爵府

老公VOICEMAIL 1 2 3 愛是恆久忍耐又有恩慈,愛是不嫉妒不自誇不張狂,不作害羞的事,不求自己益處,不輕易發怒,不計算人的惡,不喜歡不義,只喜歡真理,凡事包容,凡事相信,凡事盼望,凡事忍耐,愛是永不止息

男爵府

兒~~~~耳!如果咁講,我咪有機會有左半個月都吾知囉!等我再忍到六月頭再買捧捧驗... 費時聽日再買黎驗,驗左我又係吾信佢咪c....!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
CKChan 寫道:
[quote]
JAY媽 寫道:
我對上一次m係四月十七號黎,但廿一號就無哂,跟住廿四號同隻佬咩咩時就無用咩dum(都諗住有咯,同埋嗰日都仲係安全期黎)...跟住到五月七號製造細b,岩岩星期六買捧捧驗都係因為今日(五月十五號)係我同隻佬既結婚週年,咁我咪忍吾住八下中吾中奬,如果未中就今日結婚週年正日再製造細b...所以咪第六日走左去買捧捧驗咯... :-( 總之自己吾好咁心急去驗啦,家下真係搞到我十五十六,吾知信吾信支捧捧好~~~ 之前我都係買開呢隻牌子捧捧驗孕架!之前係炸糊係無中奬佢真係出一條紅線;但呢次驗到係一條紅色一條粉紅色囉! 你地話支捧捧係咪玩野响樹玩緊我~~~~ :-( :-( :-( [quote]
JAY媽,

[/quote]

咁你會唔會其實係24號個日中招呀﹗或者你哩期早咗排卵呢,如果係24號,你食家驗到就一D都唔出奇啦﹗
咁arm嘅,我last m 都係17/4呀,如果我今個月都bingo 就好啦﹗

買曼記驗多次囉﹗祝Confirm! [/quote]

別墅

妳地應該可以去買棒棒驗啦, 因為我都唔知呢幾個月攪咩,
係3月28日嚟完, 諗住可以放一個無憂復活節啦, 點知係4月15日又嚟多次, 平時我都係有早無遲, 有時26日,有時就28日,但係一定唔會係30日, 咁今日係5月15號都未嚟, 所以買棒棒驗到有咗啦, 不過我都係覺得個肚有d怪怪地,過兩日就去e生到查查佢, 因為我係上年9月小b走咗, 等都e+先有, 所以要查清楚d,c6已經叫我小心d呀,希望妳地早d知結果啦, 萬事小心,保重身體
Welcome to my blog :
http://hk.myblog.yahoo.com/bluecheung2001

大宅

妳幾多日一次cycle丫
JAY媽 寫道:
JAY媽,

[/quote]

大宅

hi
我都唔知我有無bingo呀! 我上個月m係4月9號, 20同23號dodo都無用domdom, m到依家仲未黎, 不過我都驚食咋糊呀! 因為我再上一次黎m係2月27號到4月9號先黎, 我都驚今次又係咁遲黎, 我已經買左枝棒棒喇! 但我唔敢用住, 好驚得一條線會失望 :cry: , 你地覺得我應該幾時驗好d呢 ! :cry:

男爵府

你指黎M日子???如果係既話,我黎M都幾準架!都係KEEP住月中黎囉!不過對上嗰次M黎吾夠七日就黎完,我諗都係黎左五日M左右咋!
kittyjoanne 寫道:
妳幾多日一次cycle丫

珍珠宮

我諗佢意思係指由上一次m到下一次m相隔幾多日

我買妳bingo左^^
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

男爵府

咁我都買下自己bingo左先~~~~因為家下個肚圓到開始有d牛記着吾到...斷估都係喇卦...
小寶貝兒 寫道:
我諗佢意思係指由上一次m到下一次m相隔幾多日

我買妳bingo左^^

洋房

JAY媽,

我買妳bingo

複式洋房

CKChan ,

嘔與不嘔是不是與陀緊的BB的性別有關架?你的朋友又頭到尾都冇嘔,是生仔還是生女呢?

大宅

JAY媽,

我都買係bingo

不過, 我都唔知我自己係唔係, 上次嚟m係3月16~21日, 到家吓都未有, 我4月27日自己買棒棒check過都未有 聽日會去睇e生, 我都希望自己bingo啦

大宅

JAY媽:
我估你上次係假m,依家有左個幾月,
否則六日又點會驗到,
同埋頭一個月個肚唔會圓囉,
不過腰會直d。

男爵府

我著牛仔褲都有d頂, 但怕自己係谷m, 或者係肥咗咋

男爵府

我老公今日都話我多數係bingo,佢話睇同摸落去我個肥肚都係特別圓同平時嗰隻肥肚吾同,同埋呢次我除左個肚突出之外,其他身體部位都無肥過(連老公都係咁覺得),收腹收吾到肚不但只仲要收到吾夠一半就覺子宮位扯住喇!

我六月頭至睇e生,你聽日去見e生, 係咪好緊張呢! 祝你製造bb成功!!!
PriscillaNg 寫道:
JAY媽,

我都買係bingo

不過, 我都唔知我自己係唔係, 上次嚟m係3月16~21日, 到家吓都未有, 我4月27日自己買棒棒check過都未有 聽日會去睇e生, 我都希望自己bingo啦

男爵府

下~~~~~咁我咪要拿拿聲去見e生囉??? 係呢,查實驗血驗bb有無唐氏綜合症要係响幾多個月之前驗會好d架???我記得我嗰陣陀到個仔三四個月時已經走去驗血...如果我等到四個幾月至走去驗會吾會遲左呢???

咁查實假m係咩黎架?咁e生會吾會估到係定吾係架(假m)???如果係既話,咁我四月頭咪已經有左囉???
yotal 寫道:
JAY媽:
我估你上次係假m,依家有左個幾月,
否則六日又點會驗到,
同埋頭一個月個肚唔會圓囉,
不過腰會直d。

大宅

我想問下你仲有冇量體溫呀?高唔高呀?

男爵府

我無CHECK體溫架.... CHECK體溫有咩作用架???
cascades 寫道:
我想問下你仲有冇量體溫呀?高唔高呀?

珍珠宮

jay 媽,
我就覺得妳早d去睇醫生都冇所謂啦, 因為真係幾似有左架~~ 如果驚咪用棒棒check多次囉^^ 呢次應該唔會係淺色架啦^^

驗血我就覺得早d驗好d, touchwood講句, 如果有咩事, 都可以早d知道早d做決定!!

假m呢, 就好似真係m咁, 不過量少, 顏色會啡d, 冇咁鮮色囉~~
如果妳真係有左個幾月, 醫生一照超聲波就睇到架啦, 度左size就知道個bb究竟有幾多weeks大啦^^
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

首頁

尾頁

跳至