自由報料

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

有無人join左2個月免費試用"無線收費電視"?

有咩條款架.

子爵府

2021勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

Re: 有無人join左2個月免費試用"無線收費電視"?

我 JOIN 左, 明天開始有得睇, 佢無咩條款, 2個月後吾打佢CUT 佢就會收你錢. (博你吾記得掛 )

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

SUSANNA 寫道:
我 JOIN 左, 明天開始有得睇, 佢無咩條款, 2個月後吾打佢CUT 佢就會收你錢. (博你吾記得掛 )

你有無問佢係咪要預一個月前通知佢呀!! 如果唔係都一樣收你一個月錢2.....

大宅

I called them, but they only told me :
pay 12-month, but can watch 14-month?
so, I didn't join!

侯爵府

我裝左了, 好似有6個台免費試看2個月, 提早一個月通知唔睇
仔仔考完試就放監!

男爵府

Anyone tell me how to join Thanks
[img align=left]http://www.fx-word.com/img1/20070115/1168850504I.gif[/img]

複式洋房

本身有now,有人聯絡我送2個月免費,而家睇緊!不個大部份舊戲唔係好吸引! 不過如果有興趣可以打電話問下!28835056(我唔識佢,不過佢叫我有事可找他查詢,我不是賣廣告!)

複式洋房

如果想cut可以打1833888(要一個月前通知)如果唔係佢當你join要$128一個月,如果中途停要比餘下月費!小心!

首頁

尾頁

跳至