育兒好物

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Jshoppers .com 購買手得

hello

想問有冇mami 試過係呢到買bb 衫呀, 如果我個女7個月, 咁個size 買 70 or 80 好呢??? 佢個size 會唔會同我地平時買果d 唔同呀? 會唔會偏向細d or 大d 呀.... thanks!

男爵府

Re: Jshoppers .com 購買手得

UP!!!

男爵府

UP!!!

大宅

你不如去"潮流時尚"果邊問, 有個topic好似傾左幾廿幾版

[/url]

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

真係好難話比你聽.... 以我亞仔穿甲衣為例, 6個月大時已經要穿1歲碼 (80), 因為佢係大碼 bb, 同埋個身好長, 而家14個月, 要穿2歲碼 (95).

imcc0_0 寫道:
hello

想問有冇mami 試過係呢到買bb 衫呀, 如果我個女7個月, 咁個size 買 70 or 80 好呢??? 佢個size 會唔會同我地平時買果d 唔同呀? 會唔會偏向細d or 大d 呀.... thanks!

男爵府

2019勳章

imcc0_0 寫道:
hello

好難講, 因為佢d衫仔每件都唔好size, 你可以留意下佢有無將個size列表出黎, 因為佢款款都唔同架....

首頁

尾頁

跳至
熱門主題