懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

等待中

距離預產期仲有4日,醫生之前估我會早10日8日到生,因為第一胎是早了10日出來,但細b到現在還唔肯出來,心情都有o的矛盾,一方面想佢快些出來,另一方面又想再同大女玩多o的,因為細b出來後難免會冇這麼多時間陪大o個個。

洋房

Re: 等待中

don't worry and relax! Enjoy the baby in your body. Wishing you having a healthy baby and everything alright!
每個孩子也是父母的祝福, 也是每個父母心中的小天使。“教養孩童走在當行的路上, 到老也不偏離。“

大宅

大宅

你都仲有4日, 話唔定呢兩日, 亞b會出世, 我亞b已經逾期居留2天, 我個大仔都早了6日出生, 所以醫生都估早的, 但現在攪到下個禮拜要催生了, 好大壓力, 朋友, 家人個個等緊bb出世, 日日都要聽十多個電話, 交待話未生得, 好煩!!! 又比人叫要食甚麼涼的食物, 又話要行多d, 真係好想快d生, 唔駛咁煩!!

男爵府

我仲有5日...係21號預產,好想佢快D出黎,不過就唔算緊張,可能我未識驚~~~~

禁止訪問

大宅

唔好咁緊張啦~

首頁

尾頁

跳至