自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

有無人申請左免費睇TVB收費電視2個月呀?(NOW客戶)要小心呀........

大家要小心D, 講就講話免費睇2個月第3個月至收錢, 原來只係免費睇1個月架咋, 我吾問個Sales都吾講, 要Cut 要早1個月通知架, 如果諗住睇完2個月至通知就中招架啦, 完左2個月之後就會當妳應承用12個月, 每個月$128架啦~

男爵府

Re: 有無人申請左免費睇TVB收費電視2個月呀?(NOW客戶)要小心呀........

我有呀...就係星期六果晚之ma..其實我之前已經比佢地呃過嫁啦~話比咩咩你試用...衰就衰在佢唔會話比你知要預先一個月通知..之前我試過一1次好醒目咁預早左一個半月前取消...之後原來又無喎~佢話太早係唔得嫁..但係果日刻佢話ok..真係比佢地玩死...一係就話早得滯..一係就話要填取消既表格先可以正式取消...我真係覺得呢間野做野好"狗"不過無計啦~我住唐樓..靜係得呢一間可以用...真係一年比佢呃左唔小錢呀

子爵府

Re: 有無人申請左免費睇TVB收費電視2個月呀?(NOW客戶)要小心呀........

我會直接踩去佢門市三口六面同佢講...好過打電話去

大宅

子爵府

我個sales有同我講話預早一個月cut喎

別墅

happykklam 寫道:

妳個sales真好, 我就無咁好彩, 如果吾係我多口問句"如果睇完2個月吾要咁點?"就大劑~

複式洋房

哇!!要1個月通知...個SALES無同我講...但佢話可以打上去CUT既

大宅

my sales said 7 days priod notice is ok woh
1mth notice is very early ah

子爵府

畀面勳章

thanks

洋房

我都有問到Sales,咁要幾時通知Cut台,佢地話預早3日啦!有可能打唔到入黎又到期就唔好啦!講到好為我地著想,聽您地咁講要1個月前通知,咁即係只可收看1個月?

點解個個sales講法都唔同架!
咁即係幾時打去Cut台?

伯爵府

好媽媽勳章

頭先十點先打俾我,問我join唔join,好彩我拒絕左,呢D免費野,實有好多條例限制住,小心D好!

珍珠宮

我都係ar!~
happykklam 寫道:

珍珠宮

唔係睇得1個月,係一個月前通知,不過都係free 2個月比你~
意大利 寫道:
大家要小心D, 講就講話免費睇2個月第3個月至收錢, 原來只係免費睇1個月架咋, 我吾問個Sales都吾講, 要Cut 要早1個月通知架, 如果諗住睇完2個月至通知就中招架啦, 完左2個月之後就會當妳應承用12個月, 每個月$128架啦~

珍珠宮

好媽媽勳章

PinPin 寫道:
唔係睇得1個月,係一個月前通知,不過都係free 2個月比你~
[quote]
意大利 寫道:
[/quote]
我頭先問佢話唔係渦!係唔cut得架!睇左2個月就要簽架啦!當簽14個月頭2個月免費咋!唔比cut架!

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

大宅

因為我有興趣申請,所以前幾天到盈科門市問過,唔記得店員講$128定$138簽約12月送多2月免費,共有14月用,所以如果簽約用戶就真可以免費睇多2月,但我再問有無新客户或已有Now有無免費試用都話無,我問完當晚就有sales上門話可以免費睇,一定編客戶取資料編公司錢,所以我地真要小心無良Sales.

別墅

小甜 寫道:
因為我有興趣申請,所以前幾天到盈科門市問過,唔記得店員講$128定$138簽約12月送多2月免費,共有14月用,所以如果簽約用戶就真可以免費睇多2月,但我再問有無新客户或已有Now有無免費試用都話無,我問完當晚就有sales上門話可以免費睇,一定編客戶取資料編公司錢,所以我地真要小心無良Sales.

太過份啦, 咁卑鄙都有既!咁即係明呃既者!

別墅

maggielau0705 寫道:
[quote]
PinPin 寫道:
唔係睇得1個月,係一個月前通知,不過都係free 2個月比

我頭先問佢話唔係渦!係唔cut得架!睇左2個月就要簽架啦!當簽14個月頭2個月免費咋!唔比cut架![/quote]

maggielau0705講得岩, 大家真係要小心!!!

大宅

琴晚打過去問, 個Sales都係話1個月前通知, 但問清楚D至知,係要試用期內1個月前通知, 咁咪即係得1個月試用?? 如果吾係吾Cut 就當應承簽12個月, 138/months, total睇14個月, 咪2個月free囉!!!
咁咪即係 [size=x-large]"老屈"

侯爵府

我係11號打去開台試睇兩個月, 我問埋個sales我要幾時cut先唔會自動續一年, 佢話我11/7到期, 仲好老定叫我1/7打去, 就唔會續喎, 咁而家即係點架, 個個sales講法都唔同o既 ?-(

首頁

尾頁

跳至