育兒好物

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

中間凹型BB衴頭

我亞B快三個月大,喜歡側一邊睡,個頭仔一邊扁平晒,最近嘗試o向一邊放個厚身衴頭頂住佢,但都係喜歡側向同一邊睡。各位媽媽, 有無買過中間凹型BB衴頭比你BB睡覺?OK嗎?邊隻牌子好?會否改善亞B個頭型不再扁向一邊?

男爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Re: 中間凹型BB衴頭

男爵府

男爵府

0/3baby,荷花,吉之島,都有中間凹型bb衴頭買.
我都有個艾比熊凹衴,放在阿媽個邊比bb用....都有少少幫助既.

複式洋房

BeBe Dream 有隻BB枕幾得,日本返的,可以清洗,去睇睇!

洋房

初初用sinomax(1層果隻),個頭仔偏晒,之後用peter rabbit,用左兩個之後,頭仔圓番晒,依家用sinomax(3層果隻),冇再偏
[img align=left]http://www.josephleung.net/My%20Baby/mth06h.jpg[/img] 皓然相薄

複式洋房

我都係用緊peter rabbit。但是聽d朋友講bb個頭比較偏,得閒可以用雙手輕輕0楚圓d。

民房

peter rabbit真係好用?
我bb用緊winnie the pooh, 係玩具反斗城買架! 未見有好轉 :-( 個頭仔仲係好偏 :-(

複式洋房

當bb識轉身就會好d架啦.....唔好擔心啦!

首頁

尾頁

跳至