嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

民房

有冇買過B.B Asia嗰隻DIY手印

想bb出世後幫佢做番套手印仔留念,有冇媽媽買過這盒做過,容唔容易做?佢哋又話買一盒可以免費做一手一腳印,又有冇媽媽帶bb去做過?

男爵府

Re: 有冇買過B.B Asia嗰隻DIY手印

我之前買個呀, 仲幫囡囡做左一手一腳, 不過我就覺得好難做啦, 因為囡囡成日四圍"勇", 攪到本來可以做一對手同腳, 最終只係做到一手一腳....同麻佢話可以重複用番d泥模, 我就覺得根本無可能, 因為做完一次, d泥模就開始變硬, 用唔番, 我唸住囡囡一歲度再做過.....

民房

唔想自己整,可以搵人整ar,我搵咗"真特手"整,上門整,我覺得幾好. 你可以睇睇佢地個website.
http://www.hongkonghand.com

男爵府

好媽媽勳章

我整左lee隻

男爵府

好媽媽勳章

Re: 有冇買過B.B Asia

男爵府

好媽媽勳章

男爵府

好媽媽勳章

幾多錢?
che9 寫道:
我整左lee隻

洋房

平讓從Baby Asia買回來的自製手印

原價$280
因為我個仔不喜歡我整他~所以唯有平讓~
已開左2個泥膠(原先有3個,但已開個2個已用保鮮紙包好而且沒有硬!!)
另外石膏粉已用完~(因不懂得份量而開錯了,用完了)
不過我自己已買了一大袋石膏粉回來!!
份量一定足夠你替bb做10個手印以上!!
現在$180平讓~
有興趣可pm我看實物相片~

大宅

有「營」勳章 好媽媽勳章

我都想買~不過邊度先有得買?幾錢?同埋有冇中文說明書?

男爵府

好媽媽勳章

1手/脚$100,底坐50,total~$250有相架款,即日拎[quote]
mankifiona 寫道:
幾多錢?[quote]

大宅

有「營」勳章 好媽媽勳章

che9~我有興趣呀~去邊度整呀?可以PM資料給我嗎?

別墅

Re: 有冇買過B.B Asia?隻DIY手印

我想問下你呢個係邊度整架???幾多$$呀???

我之前幫囡囡整過係荷花買ge,係壓泥個種,係就係易整,但係好快乾,同埋放左一排個泥同個個膠底好易甩出黎唔穩陣。

別墅

別墅

我想問呢種呀???唔該!!!
che9 寫道:
我整左lee隻

男爵府

好媽媽勳章

啱 啱母親節前夕整,好靚呢!! 我覺得好抵law...detail d講比大家知:價$~1隻手or脚~$100,可擇相框or底座~大:長方形$50,細:正方形$20,我呢款糸大,細只糸放到一隻手or脚,相框50~細(放到bb1手1脚)$100~大(放到大人1手1脚),仲有1款有膠面封住既(大)$150,有3隻色擇:金,银,古銅,地点:星光大道or屯門黄金海岸,25mins到就有得拎,如果做得5好,免費重做,我个仔total整左2次手&2次脚先收貨,个姐姐仲好nice&細心添

別墅

別墅

複式洋房

別墅

複式洋房

首頁

尾頁