懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

唔JOIN PACKAGE,法國同浸會邊間平D?

我打算開刀住四日三夜,邊間好呢?

複式洋房

好似法國新裝修 感覺新D 大約3x,xxx..浸會好多 內地人
Little CHarlie

珍珠宮

畀面勳章 hashtag影視迷勳章

應該法國平d。

我上個月在法國開刀生,她們是儘量把香港同大陸孕婦分房的,裝修新淨,姑娘都好好人,我全3人房,5日4夜埋單$30000有找。

[ 本文章最後由 Freesia_cat 於 08-4-4 15:19 編輯 ]

洋房

原文章由 Freesia_cat 於 08-4-4 13:04 發表
應該法國平d。

我上個月在法國開刀生,她們是儘量把香港同大陸孕婦分房的,裝修新淨,姑娘都好好人,我全3人房,5日4夜埋單$30000有找。

想問埋單價係唔係未包醫生費,我個醫生之前同我講三萬多在浸會4日3夜都可以,但琴日問佢又話我收你15000開刀其餘醫院收,就係咁多,攪到我都唔知點好,究竟入院時姑娘會問join package or唔join,兩者有咩分別呢,我醫生真你差勁

珍珠宮

畀面勳章 hashtag影視迷勳章

包左醫生費(醫生開刀費+巡房費),我個醫生只係收我7千幾,8千有找。不過個個醫生唔同收費。

原文章由 mcmk01 於 08-4-4 18:05 發表

想問埋單價係唔係未包醫生費,我個醫生之前同我講三萬多在浸會4日3夜都可以,但琴日問佢又話我收你15000開刀其餘醫院收,就係咁多,攪到我都唔知點好,究竟入院時姑娘會問join package or唔join,兩者有咩分別呢,我醫生真你差勁:excite ...

洋房

原文章由 Freesia_cat 於 08-4-4 20:41 發表
包左醫生費(醫生開刀費+巡房費),我個醫生只係收我7千幾,8千有找。不過個個醫生唔同收費。

你醫生叫咩名,開刀手勢好嗎,真係收得好平,每次覆診幾多錢

男爵府

Freesia_cat ,

你醫生叫咩名,開刀手勢好嗎,真係收得好平,每次覆診幾多錢, 我醫生收12,000+巡房費每天500(大房計),好似比較貴.

原文章由 Freesia_cat 於 08-4-4 20:41 發表

大宅

我個醫生最近話要加價, 加入$5xxx - $6xxx. 令我over budget, 但係現在轉醫生好似太遲, 我6月初就生啦, 所以决定順產, 希望可以平d.

首頁

尾頁

跳至