自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

好sweet sweet 既短訊~~

SMS
(情話) 天上流星閃過時,我許了一個願望•當你遇到不如意時,你只要抬頭望著天上的星星,星星便會把我的願望說給你知:在遙遠的地方,有一個永遠愛你的人、永遠想你的人...祝你幸福

SMS
(情話) 我今天好像還未對你說我愛你,我已經抱著電話一整天了,只是想跟你說一句『我愛你』,你想聽嗎?還不快快打電話過來說句『我想聽』

SMS
(情話) 我今天好像還未聽到你說我愛你,我已經抱著電話呆等了一整天,只是想聽你說一句『我愛你』,還不快快打電話過來說句『我愛你』

SMS
(情話) 主人:你沒事也要常常打電話給你的女朋友嘛...不然她會很想你的,你要乖乖聽她的話,不然我就罷工。<愛主人的手機留言>

SMS
(情話) 一見鍾情愛上你 二人世界我和你 三更半夜掛住你 四處尋寶送給你 五點出門去見你 六神無主在想你 七時八分在等你 九千顆心送給你 十全十美就是你

SMS
(情話) 請你抬頭望向天空,望著天上星星的時候,你有否記起曾經許下帶我看星星的承諾,這個承諾你幾時兌現呀?今晚氣溫下降了很多,請小心身體,勿著涼!

SMS
(情話) 當你讀到這封短信時,我正在世界上的某一個角落靜靜地想你,想知道你在做什麼?想知道你有沒有在想我?你快D打個電話給我話我知啦!

請大家和睦發表及討論,尊重自己,尊重別人,但要嘈交,無理取鬧,恕難奉陪 ~~

子爵府

Re: 好sweet sweet 既短訊~~

侯爵府

2019勳章

第5個最sweet

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

我覺得最尾個個最sweet~~~
但其實呢度咁多個短訊都無一個真正能夠令我sweet & 感動~~~

子爵府

醒目開學勳章

咁你地睇下我呢D掂唔掂?! (我自己原創架!)

1.
天氣報告:
大雪呀!想你既心情好勁呀!
愈凍愈掛住!就黎掛死啦!

2.
如果你係o加o非...我係奶茶
我會溝你...
如果你係小魚...我係鯊魚
我會追你...
如果你係蘋果樹...我係蘋果
我會掛住你...

3.
Hold住 Hold住
係呢一分鐘無論發生咩事
係呢個世界上面
唯一最愛你既人就係我...

呢D係我一諗到就send俾我隻陽光佬既SMS,今年12月就係我倆18週年記念

別墅

嘩! 好有誠意, 呢d係令人欣賞既做法, 覺得點... 我唔講呀 :mrgreen: (至緊要收sms果位覺得掂就係啦, 係咪先?!) 衷心祝你倆恩愛直到永遠, bye

由 winnie_sh 於 2006-05-15 21:38:27

咁你地睇下我呢D掂唔掂?! (我自己原創架!)

1.
天氣報告:
大雪呀!想你既心情好勁呀!
愈凍愈掛住!就黎掛死啦!

2.
如果你係o加o非...我係奶茶
我會溝你...
如果你係小魚...我係鯊魚
我會追你...
如果你係蘋果樹...我係蘋果
我會掛住你...

3.
Hold住 Hold住
係呢一分鐘無論發生咩事
係呢個世界上面
唯一最愛你既人就係我...

呢D係我一諗到就send俾我隻陽光佬既SMS,今年12月就係我倆18週年記念

珍珠宮

2019新春慶豚圓 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

子爵府

畀面勳章

水晶宮

畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

好sweet!

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

真是好sweet呀

大宅

[size=x-large]好正,不過有D骨痺.
我家有兩隻大烏龜

首頁

尾頁

跳至