跳至
[2006年] 我生左la...

首頁

尾頁

禁止訪問

我生左la...

大宅

Re: 我生左la...

恭喜晒啊 順產平安 你都痛左好耐wo 遲D就會忘記呢D痛楚ga la 做mama 就係偉大 ga la 又一個講廣華縫針痛啊 有無打麻醉針啊 我都好驚啊 我都係廣華生啊 bb幾多磅啊
bb 5月 出世la    http:///album.php?op=album&mid=184776&folderid=1653864&u=0]入黎睇下la

複式洋房

~~~助產士話我miss左幾次機會,攪到我好驚 ,佢叫痛時出力,我已FEEL吾到痛LA,下身好似無晒感覺,出左力都吾知..
~~~點解我唔明你既過程??
不過都恭喜你先!!辛苦晒你~~係男仔定女仔呀?有幾重呀?
細粒B妹起2006年6月30日出世喇~~起屯門醫院出世GA~~ 柔柔豬起2007年3月2日出左牙牙喇~一次出兩隻tim! 叻叻柔柔小館

禁止訪問

別墅

嘩...恭喜晒 你好叻呀,你痛左成日,都仲有力生,勁呀
我都驚驚地tim~我都係係廣華生丫,縫針究竟有幾痛架?
死火啦...我無咩助產士架啵,咩黎架?點算好呢?係咪姐係我要靠自己呀?

大宅

yuen0130

我都係廣華生 我都無助產士啊 lspcarolos佢打左止痛針 所以痛ga 感覺唔係好大 咪用唔到力low 就係要痛個下先生到啊 唔痛好難生 痛係推動力 我只係驚鏈針痛
bb 5月 出世la    http:///album.php?op=album&mid=184776&folderid=1653864&u=0]入黎睇下la

禁止訪問

別墅

我都係廣華生架 !! 今日出院

別墅

LSPCAROL 需然你生得好辛苦, 但都叫做經歷

大宅

恭喜!

首頁