產前產後

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2019勳章

究竟有左之後係咪真係唔可以電髮架?

請問係咪真係唔可以電呀, 如果我只係電髮尾得嘛, 唔會去到髮根, 咁又得唔得呀? 我有個朋友都係有左去電髮, 但係佢而家個囡囡好健康, 完全冇問題, 但係我就想電, 不過又驚, 咁想請問大家電好定唔電好.

伯爵府

2019勳章

Re: 究竟有左之後係咪真係唔可以電髮架?

d人話盡量唔好電,但有亞b時我都電左一次,亞b都好健康。

禁止發言

Re: 究竟有左之後係咪真係唔可以C:\Documents and Settings\Teresa Chong\My Documents\Business\lo

大宅

Re: 究竟有左之後係咪真係唔可以C:\Documents and Settings\Teresa Chong\My Documents\Business\lo

知道有左就最好唔好啦,好似我有左都唔知就冇辦法 姐,我仲要又電同染:-( :-(

別墅

安全起见,唔電好過電,生左之后再扮靓都未迟呀.
:-o ;-) :-P
該用戶已被刪除

男爵府

2019勳章

我有電, 但後來因為見到d post 話唔得, 我咪問我既O&G Doctor, 佢話可以嫁喎, 仲笑我太緊張....

複式洋房

基本上醫生話有藥性既野都唔可以用架...連暗瘡膏都話唔用得... :-(

首頁

尾頁

跳至