母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁
該用戶已被刪除

好辛苦.....但值得的.....終於到我啦!!!

子爵府

Re: 好辛苦.....但值得的.....終於到我啦!!!

加油呀,我仔仔都8個半月喇,不過我係全職媽媽,所以我都好佩服d餵人奶,但係又要返工o既媽咪o架~

男爵府

讓我 你!
全泵型媽媽~

男爵府

你好叻,全泵型真係好勁!好同意你說有一位好工人真係好好多,我同你一樣有一個有餵母乳經驗的工人,佢在家事上幫到我好多,而且在餵母乳中也給我經驗分享.

h&a, 上次的星星我覺得有問題,你覺得ok咩?

別墅

男爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

全泵型,勁勁勁
該用戶已被刪除

大宅

Congratulations!
Add oil!

Lulube was born weighing 3.2 kg

男爵府

男爵府

H&A,

[size=medium]Congratulation and very proud of you!!
Your BB girl is so lucky to have you!!!!

Yes! 一個幫到手既工人係我地全家的幸福!!
我既 Indonesian工人好贊成餵Hayes 人奶, she feed Hayes for mama milk carefully and often teach him not waste mama milk, because she know I pump hard to save milk for Hayes.
所以我都要多謝我工人!!!

Hayes mama
Hayes had been breastfeeding for almost 3 years, then naturally weaned by himself!

Wish Hayes with Love, Peace & Joy!!

大宅

大宅

大宅

大宅

男爵府

H&A :

我覺得星星有以下問題:
1.色偏黃
2.有俾口
3.冇原裝(我用緊個d)咁實正.

我覺得呢d星星係假貨,不過都唔出奇因為咁平,我唔敢用因為怕有毒,你看有沒有上述問題,如果有我覺得應該問下個個人點解會咁.

男爵府

有假貨星星?? ?-( ?-(
Is it safe for steaming?????

有冇假貨 Breastpump and milk bag???

Be careful!
Hayes mama
Hayes had been breastfeeding for almost 3 years, then naturally weaned by himself!

Wish Hayes with Love, Peace & Joy!!
該用戶已被刪除

該用戶已被刪除

大宅

睛靈勳章 BK Milk勳章

版主

版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章

恭喜啊!

一定要給自己大力的鼓掌!

因著你的努力, 才能令到身邊的支持力量盛放, 共享過程中的得著和收成!

加油啊!

【母乳餵哺資料庫】 保 守 著 大 家 的 母 乳 路 ! 無 論 順 逆 , 願 大 家 都 以 喜 樂 和 盼 望 的 心 迎 接 喜 與 憂 ! 加 油 啊 ! 因 為 我 們 在 這 裡 耕 耘 的 路 上 , 有 的 是 扶 持 和 關 顧 啊 ! 願 【母乳餵哺區】 是 母 乳 家 庭 的 加 油 站 !

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊