夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

嫁得過

um....嫁得過既男人最重要係有咩呀??
如果拍緊拖,知道哩個唔會結到婚既,係咪應該放手...
我唔知係我要求,還是.....唉...煩 :-(

王國長老

王國長老

Re: 嫁得過

兩個人如果係真心,一紙婚書都唔係咁重要既.

如果覺得唔可以一齊生活,一直拍拖落去都可以呀.

但如果妳期待結婚生子又另作別論.
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

複式洋房

可能我仲細...會亂唸野~ :-(

複式洋房

你要問下你自己婚嫁係咩野一回事先, 如果你都搞唔清楚, 就千萬唔好結婚住, 因為咁樣遲早會離婚收場.

男爵府

有d人會因為嚮往做太太多於享受相愛,即係一搵到個男朋
友個腦一定諗對方岩唔岩做老公,如果你地目前愛得好好,
根本唔需要決定繼續與否.如果你自問仲細更加唔好諗結
婚,到最後最後真係好想好實在好需要先諗結婚對象,年輕
時好好享受戀愛,可以愛窮鬼,可以大玩浪漫,可以影幾張貼
紙相sweet足365日,當你諗到結婚對象呢個問題時,愛就
會失真轉而關乎"值唔值得"同一連串現實問題.

子爵府

好媽媽勳章

其實感情既野好難控制...未來既野有邊個會知道...好好享受被愛同愛人既感覺...諗得太長遠唔係唔好...不過如果令到自己煩惱不安...咁就唔好諗...順其自然...可能佢呢一刻比你既感覺唔係一個好老公...但係可能佢結左婚之後...佢係一個好老公...可能佢係一個好老公...但係結左婚之後...佢會變成一個唔好既老公...好多野你唔會知道...珍惜眼前人...珍惜而家擁有既野...

[url=http://lilypie.com][img]

禁止訪問

別墅

妳所謂嫁得過係指咩 ?? 有d人一定要嫁有錢人, 有d人一定要嫁靚仔, 有d人一定要嫁高大威猛..... 人人心中所選都唔同.
我覺得要嫁的話, 應該找到一個價值觀同自己差不多既. 因為唔同既價值觀會有唔同既做人方式, 咁問題自然就產生 .....

別墅

首頁

尾頁

跳至