跳至

首頁

尾頁

大宅

2019勳章

母親節果日我入左院呀!

呢個真係我最難忘既母親節!!
但並唔係阿b要出世
而係我由上星期四開始痾...至到星期日早上
諗住睇急証拎0的肚痾藥食..因為晚上要參加表姐婚禮
點知入左廣華之後..佢話我已經37週..隨時生得..
所以唔俾我出院...所以我同阿b既第一個母親節就係咁度過喇

不過真係要多謝廣0的護士同醫生..佢地真係好nice呀!!
當然..仲有0的小組姑娘...真係好friendly呀!!

我尋晚出左院..依家係屋企享受緊我既產假..

希望大家都生個肥肥白白既bb喇~努力呀!!

子爵府

Re: 母親節果日我入左院呀!

你無事就好啦... 無端端又會痾得甘犀利既? 你要小心飲食呀!

別墅

andie_chow:

多d休息, take care!
Lilypie Expecting a baby Ticker

大宅

2019勳章

我都唔知點解痾得咁勁..平均一日痾8-9次~
人地食乜我食乜~
不過姑娘話可能有bb..
腸胃變得敏感..所以先會痾

我係醫生既時候不斷同阿b講..
您千萬唔好出世住呀!
因為我好多野仲未準備好...例如bb衫未洗..床未整...總之就係好多喇~

不過經過今次之後..我真係更加感受到bb daddy有幾鍚我呀..哈哈

男爵府

andie_chow

小心身體呀 ,

係呀, 我都係唔係大左肚, 都唔知老公原來哽緊張我 , 真係好sweet

大宅

2019勳章

我尋日返左私家醫生度覆診
我同佢講話肚痾呢件事
跟住佢聽完我講之後
就話我唔係食物中毒
應該係感冒菌入腸

之後我就諗起..可能上個星期我公司有個同事佢病得好勁
不過依然返工..但唔帶口罩
可能因為咁就野到我喇 :-(

伯爵府

要小心身體呀!

首頁

尾頁

跳至