育兒好物

跳至

首頁

尾頁
該用戶已被刪除

唔好同BABY SUPER 買HIGH CHAIR, 搵笨~~

洋房

Re: 唔好同BABY SUPER 買HIGH CHAIR, 搵笨~~

我都唔鐘意系佢地度買嘢,佢哋好多時自巳上bk話佢哋d嘢又平又靚,咪又系做妹,而其他媽咪根本未知佢哋大陸廠(深圳)買,花園街,深水埗又有,又平過佢地,我好後悔買咗衫,在深圳某外貿一模一樣(大部份貨)平過佢一半以上,所以我以後都唔會幫襯佢地買衫 :-x
該用戶已被刪除

Re: 唔好同BABY SUPER 買HIGH CHAIR, 搵笨~~

該用戶已被刪除

該用戶已被刪除

男爵府

I went there before and saw the prices of their bb clothes were just the same as those from Jusco. Sometimes Jusco is even cheaper when they have thanksgiving day or special offer.

大宅

我都係幫佢地買咗張highchair, 上個月我打去問有關椅套問題, 佢地即時回覆話佢地係冇得賣, 可能佢地想拖下你喎, 我之後自己托朋友係日本買, 大概hk$300, 等得佢黎都蚊瞓, 佢d衫的確係貴貴貴, 仲有就係有時買野明明只係需要1樣, 佢地又會加埋d唔等駛o既野咁一套咁賣, 當然唔會講清楚, 好多時我都要問

大宅

洋房

我兩個月前買HighChair已經問買多個椅套,Sales已經話冇貨喎,點解唔準備d比客人買。
昨晚佢哋Sales call我,話下禮拜尾有貨返,佢話有媽咪急用,所以要先飛部份貨返!早應該飛啦!
請問花園街邊間有,就算深圳都會去,最重要係平! 因囡囡著咗佢d衫都比人話靚,遠d都去睇吓,麻煩pm詳細地址比我

洋房

忘記提供價錢,佢話要$199一套。要妳買貴咗

我係劉師奶 寫道:
我都係幫佢地買咗張highchair, 上個月我打去問有關椅套問題, 佢地即時回覆話佢地係冇得賣, 可能佢地想拖下你喎, 我之後自己托朋友係日本買, 大概hk$300, 等得佢黎都蚊瞓, 佢d衫的確係貴貴貴, 仲有就係有時買野明明只係需要1樣, 佢地又會加埋d唔等駛o既野咁一套咁賣, 當然唔會講清楚, 好多時我都要問

大宅

大宅

赤柱有同佢地一樣的bb衫賣
個平門欄似次貨,接口做得好差
該用戶已被刪除

大宅

That's right. A carters' body is only $6 in Fat Yuen Street but it is $38 (or $48) in City Super. By the way, most of the brand-name tees like Oilily are fake. Many fake is available in Stanley.

chingchingb.ma 寫道:
I went there before and saw the prices of their bb clothes were just the same as those from Jusco. Sometimes Jusco is even cheaper when they have thanksgiving day or special offer.
該用戶已被刪除

別墅

該用戶已被刪除

民房

我之前趕過lee 間舖d野貴 & sales 成日叫人買埋d 冇謂野....結果比人話我係某連鎖店老板..真係好好笑呀 (雖然我都想做老板唔洗撈可以係屋企湊囡)...

lee 度真係好多"妹"...上去買野真係要諗真d 呀...esp. 新手媽咪呀

大宅

stupid 咗 tim ... 買咗件夾衣 $79/pc , 不過好彩我仲未見到第二度有得買, 算係安慰 :tongue: :tongue:
聽你吔咁講都係唔上去買 lu 我都 like 去花園街多啲

民房

睇到呢個post真係覺得好有趣,

首頁

尾頁

跳至