跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇人係皆旺做過胎毛筆 ??

妹妹100日, 想同佢剃頭做胎毛筆, 但俾人幫佢剃頭, 有d驚驚

男爵府

Re: 有冇人係皆旺做過胎毛筆 ??

我大女果時做左, 不過只是留個記念, 冇跟佢哋做其他儀式, 我係佢兩個月嘅時候就自己幫佢剃頭, 跟住拎d頭髮比佢哋整胎毛筆, 剃到佢變左光頭頭妹~

大宅

好媽媽勳章

要幾多錢?

大宅

新頭髮係咪真係多d同靚d ga???
karly 寫道:
我大女果時做左, 不過只是留個記念, 冇跟佢哋做其他儀式, 我係佢兩個月嘅時候就自己幫佢剃頭, 跟住拎d頭髮比佢哋整胎毛筆, 剃到佢變左光頭頭妹~

男爵府

mankifiona 寫道:
要幾多錢?

是乎你要用咩材料做筆桿, 二三百都有至千幾二千不等~

男爵府

jas602 寫道:

好似係啩, 果時只係覺得光頭都幾Q呀! 同埋一生人冇幾多次..

大宅

你自己用咩剃呀 ?剃時驚唔驚呀 ???

karly 寫道:
[quote]
jas602 寫道:

好似係啩, 果時只係覺得光頭都幾Q呀! 同埋一生人冇幾多次.. [/quote]

別墅

jas602 寫道:
妹妹100日, 想同佢剃頭做胎毛筆, 但俾人幫佢剃頭, 有d驚驚

jas602,

我都有興趣做胎毛筆呀!請問有否website或電話查詢詳情呀??

謝!謝!

大宅

http://www.venus-choice.com/html/

問過幾個人, 都係呢間做, 上去店到睇下呃, website唔夠詳細
新爸媽 寫道:
[quote]
jas602 寫道:

jas602,

我都有興趣做胎毛筆呀!請問有否website或電話查詢詳情呀??

謝!謝![/quote]

別墅

jas602,

thanks!!

首頁

尾頁

跳至