跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 第二胎媽咪入

大家好, 我都係第二胎媽咪, 大女係03年12月出世, 兩個bb
您好!由於親子王國及教育王國已禁止用戶於簽名檔內張貼來自其他網站之網誌、facebook群組或相簿等之連結,因此閣下簽名檔內容已被刪除。

子爵府

aforce88,
想問下妳個醫生話妳知仔定女既時候有無指d明顯部位俾妳睇? 我覺得妳都係唔好話俾先生知住, 等睇多一次肯定d先。

我醫生就好明顯指住果個位俾我睇, 我帶返dvd俾老公睇, 老公都話好明顯, 但我都仲係驚食炸糊, 唔敢話俾太多人知住, 我都好想有個"好"字

祝妳醫生第二次睇錯, 第一次睇
您好!由於親子王國及教育王國已禁止用戶於簽名檔內張貼來自其他網站之網誌、facebook群組或相簿等之連結,因此閣下簽名檔內容已被刪除。

民房

Re: 第二胎媽咪入嚟傾吓!

bongbongmum,

我想問你第一次照到係女時喺第幾週,乜"估估仔"唔喺一早就有ga咩??
最後你第一胎是否boy?? :
-?

民房

aforce88,

有無咁奇怪,照到喺仔都可以變女,
你第一次照個時幾多週,
個醫生無比你睇個"估估仔"ga?
大佬睇唔到"估估仔"唔可以亂講喺boy嫁wo.

大宅

第一次既時候有指d明顯部位俾我睇嫁 , 所以第二次再照佢就話平既好像係女, 但就無指出因為佢話個B位置好難睇得清

大宅

BBblythe,

所以我覺得佢好似玩咁

大宅

請問你地有無一個幾好既醫生同價錢都幾平我想轉醫生再照多一次

大宅

up!

男爵府

好媽媽勳章

我大b同細b都係相差3年

[quote]
mycathy 寫道:
大家好, 我都係第二胎媽咪, 大女係03年12月出世, 兩個bb
2006年12月28日 出世-----3.41kg 1個月---5kg 2個月---6.04kg---58cm(自己度) 4個月---7.72kg---65cm(自己度)

首頁

尾頁

跳至