跳至
[2005年] 531游龍舟水

首頁

尾頁

子爵府

531游龍舟水

531端午節, 我會帶水池仔去。
時間細節大家請比意見。

請先報名 :
kiko明星相靚太
twenty交叉易(forty)

請比意見 :
>>forty+ : 見議一斉食lunch(12.30-1pm)之後再去游水, 三點左右去到沙灘會冇咁晒。游完水濕立立又攰大家一定想盡快歸家。
我係一個都幾八卦嘅人, believe in 因果, 風水命理。有果必有因 。

大宅

Re: 531蝴蝶灣游龍舟水

forty+ 寫道:
531端午節, 我會帶水池仔去。
時間細節大家請比意見。

請先報名 :
kiko明星相靚太.....作死呀, 咁樣叫我
twenty交叉易(forty)

請比意見 :
>>forty+ : 見議一斉食lunch(12.30-1pm)之後再去游水, 三點左右去到沙灘會冇咁晒。游完水濕立立又攰大家一定想盡快歸家。

大宅

贊成你的建議:-

請先報名 :
Hugo媽+Hugo爹+Hugo仔
Twenty

請比意見 :

大宅

Twenty,

唔好意思~

原來好多0505BB(包括HUGO仔)將會打1歲針, 我地都好擔心唔知會唔會發燒~所以佢地冇乜人報名黎玩!!

我E+都係報左先, HUGO仔佢20號打針, 都未知31號點樣~要到時先最後決定!!

子爵府

kiko,

oic, 唔打緊啦, 今次去唔咪雨次再約過囉。淘淘本來17/6另打, 不過我同佢報咗幼兒水上安全班, 3/6-24/6, 我都諗住過埋24/6先打, 因為見個個都話一歲針好勁, 打完5-10日後發作。不過都有啲b完全冇乜嘢, 我都係去0504到睇到嘅番嚟嘅資料。
我係一個都幾八卦嘅人, believe in 因果, 風水命理。有果必有因 。

子爵府

贊成你的建議:-

請先報名 :
Hugo媽+Hugo爹+Hugo仔
Twenty
技安+婷婷 (22/5 打針, 我報住名先)

請比意見 :
[/quote]

男爵府

2021勳章

hi hi forty,

想問下你"幼兒水上安全班"響邊到有得報呀?
thanks

子爵府

HI∼HI IRIS
你上康交署網頁睇睇,不過好似報名5/18CLOSED。一般康交署體育館都有得報名架。

子爵府

如果哩度攪唔成, 唔知0504MAMI攪唔攪得成端午游水, 佢地都攪緊呀!

比淘淘7/5喺黃金岸處囡下海水引吓你地先

[img align=left]C:\Documents and Settings\User\桌面\照片\05 PARTY\MISC\img_0006.jpg[/img][img align=right]C:\Documents and Settings\User\桌面\照片\05 PARTY\MISC\img_0023.jpg[/img][img align=right]C:\Documents and Settings\User\桌面\照片\05 PARTY\MISC\img_0032.jpg[/img]

大宅

佢地4月B又係去黃金海岸呀? 如果我地5月B真係小貓3幾隻的話, 就改去黃金玩水~
希望Hugo今次支針冇乜大反應啦~我好想湊佢去玩下水...

子爵府

hello all,

0504mami都諗緊攪端午節去沙灘玩水呀, let"s group together 啦, join埋一齊玩, 人多啲開心啲。

端午節個個沙灘都迫, 我地只要阿地方放番兩個水池應該ok啩。我有一個, 如果攪得成要去玩具反斗城買多一個but我公司同ok附近都冇玩具反斗城(至平哩度買架啦, $50).

[size=large]有興趣join就請你地0504mami 嗰邊 "端午節沙灘游到報名吖:
update (22/5/06):

投票區 ~ 26/5 截止報名, 如不夠人數就取消
日期 : 31/5/06
時間 : 2:00 (集合時間) - 6:30 pm (回程)
節目內容 : bb泳裝catwalk~堆沙比賽~自由活動

地點 :
港島南灣
1. yorkboy (2大1b)
2. 蝦蝦 (2大1b) 自己去

黃金海岸
2. PW530 (2大1b) 自己去
3. 蝦蝦 (2大1b) 自己去
4. forty+ ((2大1b) 自己去

別墅

I want to go too but not sure if BB is OK as he'll be having injection on May 27.... anyway, register first ~~

If I can go, I can help to buy 1 more pool....

==============================

時間 : 2:00 (集合時間) - 6:30 pm (回程)

地點 :
港島南灣
3. angelhair (2大1b) 自己去

黃金海岸
5. angelhair (2大1b) 自己去

別墅

I want to go too but not sure if BB is OK as he'll be having 1-yr injection on May 27.... anyway, register first ~~

If I can go, I can help to buy 1 more pool....

==============================

地點 :
港島南灣

黃金海岸

複式洋房

我個貓囝囝聽日打針呀, 都係唔知有無事, 報住先啦!

地點 :
港島南灣
4. celialawrence(3大1b) 自己去

黃金海岸
6. celialawrence(3大1b) 自己去

大宅

oh~~angelhair & celialawrence,
你地報名要去4月媽咪會度報呀~twenty只不過將佢地搞果個游龍舟水搬過黎比我地知咋~
所以唔該你地過去05年4月媽咪會果邊報名吖!!

複式洋房

哦, ok! 唔該你呀hugo媽! hugo後尾枕果d係咩黎架? 你咁快就將hugo仔變到碧咸咁呀? 成日紋身...

子爵府

[size=large]大家請再去:0504mami 個"端午節~沙灘游"到confirm一下531見唔見, 同埋會唔會帶水池吖

時間 : 2:00 左右 (沙灘見) - 自由鬆

地點 :
黃金海岸
2. PW530 (2大1b)
3. 蝦蝦 (2大1b)
4. forty+ (2大1b) (cfm: 2點到, 會帶一個吹氣水池)
5. Hugo媽 (2大1b) ~暫報名, 發燒期到時再決定
6. angelhair (2大1b) ~暫報名, 發燒期到時再決定
7. jilljojo (2大1b) (我有個泳池,唔係吹氣的,都ok大個,但係要裝水會唔會好麻煩?)
8. Peggy (2大1b)
9. celialawrence(3大1b) ~暫報名, 發燒期到時再決定

首頁

尾頁

跳至