烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 我的製成品 [Part 11]

lamlam816 寫道:
Honney,
你個囡咁乖帶埋佢去ok,我個仔煩到C!

真係羨慕死人呀, 你就有排玩啦, 咁多新玩具,我地流晒口水啦 :-(
你幾時再去呀
[size=large]Honney的美食廣場<b><font size="medium"><font color="CC9933">Honney & Monogram 私房菜

子爵府

Honney 寫道:
唯有今晚發下夢先啦 :-(

好啦~~

子爵府

lamlam,
係呀,就係醒唔起囉,走寶呀~~ :-( :-( :-(

嘩﹗大理石同雲石咁平,買唔到好可惜呀~~ :-(

大宅

到! 到! 到!

大宅

Honney 寫道:
pizza, harrymama,
你地d包同蛋糕好正呀∼

pizza,你都好鐘意甜包喎

你唔講我自己都冇留意 tim... 我最like係甜排包, 味道又好 你呢?

大宅

lamlam...

wow...wowwwwww.....好正呀! 好頂癮呀!!!! 好羨慕呀!!!!

子爵府

pizza,
今日有無整野食?

大宅

Monogram 寫道:
pizza,
今日有無整野食?

冇呀~ 今日遲左返嚟呀! :-( :-(

大宅

快d組團去japan shopping 啦~ :-( :-( :-( 拜託

子爵府

子爵府

pizza,
唔緊要啦,休息一天~~

子爵府

pizza 寫道:
快d組團去japan shopping 啦~ :-( :-( :-( 拜託

我都好想呀,但學honney話齋,發住夢先啦~~

大宅

大宅

哦! :-( 我知道啦~ 今晚去吓先, 唔知去唔去到呢

Monogram 寫道:
[quote]
pizza 寫道:

我都好想呀,但學honney話齋,發住夢先啦~~[/quote]

別墅

呢排少左上黎,岩岩睇番上part你們整d母親節蛋糕,真係好靚wor,原來你們個個都好叻呀,我整親都係齋cake架咋

大宅

lamlam816 寫道:
叫我買左方包模的媽咪,話聲你地聽,我全部幫你地買左有蓋,但一斤冇貨,我幫你地買呢隻size只係細好少好少好少的

lamlam,

妳返來啦
妳買得好豐富喎 :mrgreen:
大部份嘢係咪係道具街買呀?
方模無貨呀? 有蓋係點呀? 妳係邊間買呀, 我老公剛剛話6月25日一落機就要去幫我買咗個模先呀
妳點呀, 玩得開心嗎 睇妳都一定滿載而歸
我就慘酒店最後兩日要book兩間房呀 今日同priceline傾,問佢re-booking成點呀? 點知佢唔記得做呀 :-(
好彩又幫我book番西北, 但我唔鐘意, 跟住佢又幫我搵到jal, 不過每張多90呀

大宅

請問大家用邊隻牌子做蛋糕面上的cream呀?

因我未做過, 係超市又唔知邊隻喎, 超市係咪得淡忌廉賣咋

子爵府

pizza,
對我黎講,暫時發夢去到機會大過真係去囉~~

大宅

Monogram,

唔好咁啦, 妳好快就得, 等d小朋友再大少少就得.

我囡都等到兩歲半我先帶佢去, 不過妳兩個就再大少少好d, 仲好啦儲多d錢, 掃多d貨先返來

大宅

Aries媽咪 寫道:
請問大家用邊隻牌子做蛋糕面上的cream呀?

因我未做過, 係超市又唔知邊隻喎, 超市係咪得淡忌廉賣咋

president

首頁

尾頁

跳至