跳至
[2005年] BB脾氣臭嗎

首頁

尾頁

大宅

BB脾氣臭嗎

我個bb近來脾氣好差,例如無端端 ”菊”紅面大叫,又成日扮去sisi度 唔......唔.....,

伯爵府

畀面勳章

Re: BB脾氣臭嗎

好臭......我都冇佢計, 比人種壞左啦。我一返到屋企大聲鬧佢囉。
http://www.edu-kingdom.com/?10928
教育王國個人空間

大宅

If not suffer from sickness or uneasyness, your baby is probably testing your patience. Keep calm and ask bb patiently what does he or she want? BB seems knowing what we parent say to them.
:-P :-P :-P

[quote]
QQSS 寫道:
我個bb近來脾氣好差,例如無端端 ”菊”紅面大叫,又成日扮去sisi

大宅

我個B勁扭抱,唔抱就扮哭,無眼淚,有時"哭"得面都紅哂,依然無眼淚。
但一抱就笑。

大宅

lawlinhy :
係ah係ah! 尋日放工番到去,見倒佢個樣好眼,點知放佢落床後佢連cry左1個鐘,(我突登狠心d唔抱佢),點知佢非常長氣.直至抱佢5分鐘後即,以前ah b係好合作,都唔知係因為佢大左定係比人”中”倒(因為99接手湊左佢個半月),我真係想知道原因,近哩個半月,ah b係180度CHANGE!

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

silvia_ng 寫道:
好臭......我都冇佢計, 比人種壞左啦。我一返到屋企大聲鬧佢囉。

我果然同你係同一個style既人。連個細既都一樣

隻衰仔日日搶家姐野玩,「胸」個家姐,俾我鬧到飛起。

大宅

lawlinhy 寫道:
我個B勁扭抱,唔抱就扮哭,無眼淚,有時"哭"得面都紅哂,依然無眼淚。
但一抱就笑。

我個B都係咁o架, 我行開, 佢就"hae hae"咁扮喊, 一抱起就偷笑o架啦~
如果佢眼訓仲會

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

我個 b 都有谷紅面大叫呀~~~~
我老公話有幾次同bb玩, bb做左 d 危險動作, 老公大聲話佢, bb仲識面蒙蒙咁扮冇野, 笑爆咀.

洋房

好臭,我阿B得唔到佢想要既野,就會勁發脾四。

民房

lawlinhy :
係呀係呀!好同意您的講法,近哩個半月,真係變化得好大,真係要落足十二份精神.我仲專登mark低左喺佢本成長日記到添.
不過,我姑奶話到一歲會好d.

首頁

尾頁

跳至