跳至
[2005年] 識自己坐

首頁

尾頁

洋房

識自己坐

我好開心呀!阿B佢今早自己識得由扒在地上轉至坐在地上。
今早沖沖下奶發現佢自己爬到廚房門口坐左係到等我呀!
該用戶已被刪除

Re: 識自己坐

別墅

咁醒目 !! :tongue:
我個bb都識坐定定, 轉身....加油!!

大宅

odin仔上星期都已經開始爬爬下自己坐低, 初初都唔係好stable, 不過佢地學野真係好快, 過多一兩日就已經熟晒手

佢尋晚開始自己扶住野企響度添呀, 嘻~~ :mrgreen:

別墅

別墅

別墅

my naughty boy can stand up very easily with holding something (e.g. chair, rail, big toy) since he was 7 months (he was born on 23 Aug)

大宅

Gloria,

恭喜嗮!好快您要加入捉monkey行列,因为Odin仔好快can't stop moving around。 我Lawrence希希仔已经大胆到自己【唔】扶住野企響度。

[/quote]

[quote]
gloria.glory 寫道:
odin仔上星期都已經開始爬爬下自己坐低, 初初都唔係好stable, 不過佢地學野真係好快, 過多一兩日就已經熟晒手 :mrgreen:

佢尋晚開始自己扶住野企響度添呀, 嘻~~

洋房

係呀!佢地學野真係好快,佢已經自己住野企響度啦!

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

之後既日子就要看牛仔咁看了.......好倦

我個仔好想唔扶野企起身, 所以佢 "吉"到個patpat好高, 好想企直......好在佢都未識咋, 而家要睇佢睇小眼都唔得了.

洋房

我阿B都係想唔扶野企起身, "吉"到個patpat好高, 好想企直但佢都未識,當扶野企之後就以為自己好勁唔扶住行,卒之今日撞到個頭好多次(每次一行開),有幾次仲係撞落地下,我好驚佢會變傻仔架,攪到我連廁所都唔敢去。 :-(

民房

民房

首頁

尾頁

跳至