派對情報

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問你地係邊shu攪過生日會?分享下!

我也準備搵地點, 請大家比些意見

複式洋房

Re: 請問你地係邊shu攪過生日會?分享下!

MY DAUGHTER'S BIRTHDAY WILL BE CELEBRATE AT OUR'S HOME, BECAUSE SHE ONLY IN 1ST YEAR OLD, WE WILL BY ORDER TO DELIVERY THE FOOD.

複式洋房

MY DAUGHTER'S BIRTHDAY WILL BE CELEBRATE AT OUR'S HOME, BECAUSE SHE ONLY IN 1ST YEAR OLD, WE WILL BY ORDER TO DELIVERY THE FOOD.

大宅

club house

My Little Prince, Naoki Kam - 諱諾BB.

大宅

club house
My Little Prince, Naoki Kam - 諱諾BB.

洋房

the place of my daughter(5 year's old) birthday party is jumpin gym usa(hung hom).Because she like the" ball ball pool"
[/url]

大宅

大宅

大宅

請問jumpin gym點計?貴嗎?

複式洋房

echotmt1:
請問jumpin gym點計?係hunghom邊shu?
[/url]

洋房

mon-fri($50/kid)
sat-sun($60/kid)
jumpin gym USA at whampoa garden
tel 26407900
[/url]

複式洋房

echotmt1,
THANKS. 請問係唔係即係冒險樂園?
chunchan
[/url]

伯爵府

Poo得好勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第二回

我BB响模型會攪過, 可以平可以貴,每樣分開計,我想BB有難忘回憶,所以我ORDER多點,
想認識多啲屯門友

洋房

chunchan,
yes
[/url]

大宅

小平媽媽,
模型會?咁你生日點攪?請指教, 我從無經驗!location係邊?

cwlbbs

別墅

Mcdonal.平靚正, 不過上小學就不太合適了
耶和華是我的亮光 是我的拯救 我還怕誰呢? 耶和華是我性命的保障 我還懼怕誰? 詩: 27:1

禁止發言

禁止訪問

伯爵府

Poo得好勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第二回

cwlbbs:
party在葵興工廠區,20人食嘢/旦糕$1500,玩手工藝$50一個小朋友,好特別,最緊要party姐姐有經驗,M記啲妹妹可能飯都未識煮,邊識照顧我豆丁
想認識多啲屯門友

別墅

I have hold the birthday party for my son at follows venue:

1 yr old : Marco Polo Prince Hotel
2 yrs old : Club House at Tseung Kwan O
3 yrs old : Home
4 yrs old : Pizza Hut at Tseung Kwan O Metro City
5 yrs old : Macdonald at Kowloon City Plaza
6 yrs old : still thinking..... any good suggestion?

首頁

尾頁

跳至