自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 你地鍾意睇肥媽定蘇絲黃?

[quote]
Maggie519 寫道:
呢通常到食飯都會出現嗰個呀,佢負責最遠嗰部機,呀蘇成日話煮洋蔥要佢都聞到咪嗰個呀
[quote]

[size=x-large]咦,好熟.我知你講緊邊個,不過唔記得佢叫咩名.星期四睇番重播先.
我家有兩隻大烏龜

大宅

星期四睇番重播先.

hehe,我幫我姑奶錄左,係呢妳知唔知屋企無裝有線都有機會睇到,只要住緊既大廈可以睇到[size=small]有線電視新知台就得架啦,至於幾時做就唔係好清楚

子爵府

畀面勳章

兩個都唔鍾意睇

子爵府

165488 寫道:
兩個都唔鍾意睇

me too

大宅

阿蘇...唔睇得都有餐笑
做電台節目仲笑c妳

大宅

未有亞蘇時就覺得肥媽好睇d
而家就鍾意亞蘇多d,超碼d

公爵府

畀面勳章

鐘意看亞蘇多d, 尤其是個助手亞moon, 成日都做到好似亞四咁

複式洋房

阿so, more pratrical and sometimes she will give us some cooking tips :idea: :idea:

大宅

我like肥媽 , 我成日照跟足佢煮過既食物 ,來自己又煮 .

我都like阿so ,不過個長毛cam man ,好樣衰 ,又以為自己好紅 ,有d黑人憎 .
我有一個5歲女女和8個月仔仔 , 閑時返下 freelance湊下仔...

我的blog
http://hk.myblog.yahoo.com/chancharlize/article?mid=1357&prev=1373&next=1342

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

我鍾意睇蘇絲黃多D!

肥媽整野ga過程亂七八糟,整完後張枱好似打仗咁,真係難為幫佢執手尾個位!

子爵府

ah 蘇佢成日話要同亞智離婚...笑死我!!
該用戶已被刪除

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

阿蘇好好笑 , 唔覺唔覺又一個中

伯爵府

好媽媽勳章

我個囝囝鍾意肥媽,我就鍾意睇蘇絲黃

別墅

我唔鐘意蘇絲黃, 因佢很浪費食物.. :evil:

珍珠宮

畀面勳章

我2個都ok架 不過阿so既食物好似易整d

公爵府

牛年勳章

肥媽, 因為她一手一腳, 和一般主婦相似

蘇絲黃成日洗人做野

所以我選肥媽

別墅

我鍾意睇阿蘇, 阿Moon, 阿志, 聰明人

肥媽d餸菜中西抄埋一碟, 似 Fusion Cuisine 多d ~

請問阿蘇電台節目幾點播?

Jasmin :-D

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我同亞仔鍾意睇亞蘇,亞仔話佢好攪笑![img align=left]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_3_9.gif[/img]
亞妹就鍾意睇肥媽.

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 陪月勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

首頁

尾頁

跳至