想生BB

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我19/3 leas m ,3/5 去睇醫生!8/5因傷風+流啡去再睇,講比大家知事原15/5因我有流啡+紅去覆診私家,咁佢又同我照聲波,照時話比我知bb已無

大宅

Re: 有

乜呢個醫生咁冇醫德咁下流既,好彩妳精,識去第度睇另一位醫生,如果唔係就大鑊!
現階段咩都唔好諗,亦都唔好激氣,會傷身,對bb都唔好,知冇!
我支持妳 :-P

珍珠宮

有冇搞錯呀, 呢d咩醫生黎架!!!!
唔通係佢地心目中, bb既命比果少少手術錢更便宜嗎???
每一個媽咪除非到左無可挽回既地步, 唔係都唔會做括宮, 佢就好隨便就提意做手術, 知唔知有bb唔係咁容易架!!!

真係豈有此理!!!!
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

大宅

個醫生咁唔少心架﹗
好彩你去第度睇多次乍。

大宅

pakwong,

請問胎的周數係點計 ? 照我e生計比我知, 你應該是8W,
(因我早你2W LAST M 個E生同我講是10W5D)
但急証同你講你得5W
咁我咪得7W, 唔通我個E生騙我 :-( :-(

複式洋房

Hi pakwong,

你可唔可以講個醫生名出黎,等大家可以小心d,唔好搵到d唔好既醫生嗎。

男爵府

唔甘心

我都唔知佢問我,我幾時驗到有,我leas m 19/3 ,4月尾自己驗

男爵府

大宅

大宅

心情比前的10天平靜, 可能沒有了期望
我看的E生是仁安的CONNIE YUEN , 經驗豐富, 唯一唔好係
好難約, 可能一星期以上, 不過你可以去試下
我看你最好找多個私家E生, 照你咁講個政府E生同你講得5W
是用你CHECK 到BINGO 個日計, 係人都知他錯啦, 信唔過.

快快行動, 找多個E生CHECK CHECK ,唔係又就來星期六&日, 冇得看架.

男爵府

今日已自然留產了 :-( :-(

大宅

pakwong,

咁你看了e生未 ? 還在上網 ? 點都好, 看看e生先, 都要看看乾淨未呀 ?

男爵府

唔甘心

剛係醫院返

大宅

大宅

Dear Pakwong,

May I know how much tissue left in uterus?

首頁

尾頁

跳至