美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019新春慶豚圓

28,29歲用邊牌子做facial好?

please suggest.

別墅

Re: 28,29歲用邊牌子做facial好?

forever!!绝对正确选择!!想了解多D吗? :mrgreen:
:-o ;-) :-P

大宅

2019新春慶豚圓

forever, not interest!
any other suggestion?

大宅

我覺得decleor同sothys兩隻D口碑都唔錯, 呢兩隻牌子都係幾common o既美容院牌子.

decleor以香薰舒緩為主, 加埋美容師按摩做facial會好舒服同relax.

但如果講做完個效果, 個人鐘意sothys多D, 我覺得sothys補水唔錯, 做完會有光澤D.

不過當然唔同美容院用人手定用機都有影響啦, 我覺得最終都係要自己親身試過先知邊隻適合自己.

大宅

我覺得你還'後生', 不防週圍試吓吾同的facial. 我自己就快踏入4字頭, 就用緊澳洲的羊胚胎系列產品, 有肌膚再生的效用呀!

民房

有冇試過valmont?

大宅

Hi Shanma,
I just turned to my 4+. What is the brand & where can we buy this brand?
shanma 寫道:
我覺得你還'後生', 不防週圍試吓吾同的facial. 我自己就快踏入4字頭, 就用緊澳洲的羊胚胎系列產品, 有肌膚再生的效用呀!

大宅

2019新春慶豚圓

Dear all,
thanks!
I just join, sothys.
Yesterday I try 人手通淋巴. 好痛!!!!
你們有冇做?
幾耐做一次?
他們重有M6, PR cell, divina. 比我選!(我要減肥)
你們覺得呢!
其實我一d都唔近我返工, 不過join 了, 如果做得唔勤, 好似浪費?
是嗎?

大宅

hi Kylemama,
The brand is called Aus Era, I bought it from the beauty salon (the one I do facial there) in Wanchai. I don't know where you can buy it besides this shop. They have a website introduce their products , you can check it out. www.goldlandcorp.com

Kylemama 寫道:
Hi Shanma,
I just turned to my 4+. What is the brand & where can we buy this brand? [quote]
shanma 寫道:
[/quote]

民房

我35yr old,自己做facial因怕比人摸zone哂塊面,出面同美容院d謢膚品又貴.現在用緊隻做緊40年的產品仲成日有免費的美容同化妝班上.’羅惠娟’仲係佢的代言人,化妝班就係佢教la.我用後覺得非常保濕面上的細紋仲小咗呀!
pm me if interest !

複式洋房

我都係用家,做開valmont facial,真係唔補好易old,如果 唔係,想追番都幾難 la.....我做開facial 0個度,環境,手勢都唔差,買產品仲周不時有promotion,如要資料,就pm比我la....

男爵府

How about Dermalogica?

首頁

尾頁

跳至