自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

我比香港寬頻激死

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

Re: 我比香港寬頻激死

其實而家好多野都係咁要你約滿前一個月通知佢地取消先得架, 如果唔係佢地就會收回原價, 有 d 仲會幫你自動用舊價續約 ..... 取消就有要你 black & white 填 form 先至可以取消倒打電話都唔得, 所以以後有約的就要記住幾時到期, 唔好比佢地有機可成呀.......

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我用佢既家居電話都唔好得好多~~本來用梗固網,而家搬新屋,佢話冇固網,一定要用寬頻電話,我話我屋企冇上網,佢話咁就要申請一個for佢地既電話,如果唔係就用唔到~~我話咁用唔到時條數點計,佢話係我既問題,錢要照收~~都算啦,叫佢裝啦,佢又話有個暫時號碼俾我,個號碼可以用到我轉返個電話號碼就取消,我話咁你記得幫我飛返條線先,佢又話OK,兩日攪掂,點知兩日都未用得,再打去,佢話盡快,最後兩星期先可以用得返,但個暫時號碼,而家依然係度,我已經話左唔要,佢話得,我地會幫你取消,到而家兩個月都黎梗,我打俾人都仲係顯示個暫時號碼,真係俾佢激死~~
佢地個數碼電視又係,我已經CUT左三個月都有,都仲未有人上門收機,都唔知一陣會唔會話我冇俾返部機佢,要我俾錢TIM呀~~
不過你話要俾多一個月,我之前用有線寬頻又係咁,我阿哥唔記得幫我CUT,點知佢個個月就要收我269,仲要係兩個月呢~~
眾裡尋他千百度,驀然回首,那人卻在燈火闌珊處!!
生死有命,富貴由天

禁止訪問

別墅

你地係佢地個客都話正常吖,我冇用佢地d service,但係每個月都收到佢地打我電話搵同一個人(當然唔係我啦), 都忍左佢地半年啦,其實我每次都同佢地講唔好再打黎冇呢個人,好聲好氣同佢地講又用過,用埋粗口話埋投訴佢地都試過講,點知佢地琴日又打黎,我咪問佢我打咩電話可以幫到我唔再收到佢地電話,咁我咪打上去啦,足足同0個個人傾左半個鐘,佢講黎講去都係話"由於客人提供呢個電話number比佢地,佢地如果有任何新野都會通知佢地"咁我話fax埋張月結單比佢地去證明冇呢個人啦,佢又係照講番個句,咁我咪問佢咁我比個電話number你地check唔check到吖,佢又話check唔到,我咪同佢講你幫唔到我叫你上司同我講佢又唔肯pass比任何人,佢話搵人打番比我,到依家都冇人打過比我,我相信好快佢地又打黎ka la

禁止訪問

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 親子達人勳章

佢地最叻就係話揾同事覆你,實質就係"收你線".
我唔會比佢收線架...一係問佢叫咩名.咩部門(客戶定sale)
同b傾個時,就話之前同a講過,同c傾時講之前同a&b傾過etc...
講到佢驚咗你先得.
之前呢間野sale我用佢上網,後尾我拒絕唔用.佢先後有7個人打比我呀~!嬲到我~!咪記哂佢地個名幾時打黎講過d乜.我話你地若果再有人打黎既話我會攞哂你地d名去投訴.
之後再無打黎勒.

別墅

如果係我就叫佢上司同我傾!佢地初頭一定唔會比你同佢上司傾,但你繼續鬧,繼續發脾氣,搞到佢比佢上司同你傾!佢一定叫你留電話比佢,等佢上司打比你!個時你記住問佢叫咩名中英文都要同埋大約要等幾耐!如果一過時間都唔打黎,就即刻打上去搵返個條友仔,再鬧佢!咁通常都會可以同佢上司傾!通常同佢上司傾,好多不必要既錢,同埋d服務都會好左好多!同埋香港寬頻係有時間紀錄架,你幾月幾號幾點打去佢地係知架!

雖然好似好惡,好無理取鬧,比你鬧個個係好無這辜!但竟然係佢地錯,點解唔可以係咁!
因為我之前初初申請佢寬頻次次都上唔到網,黎黎去去都係叫我用佢既方法,就可以上到網!用佢d方法,用到我都記得點用!每次打上去前我都會用佢既方法,等佢冇野講!要搵佢上司先可以同我搞掂!
大家有冇興趣一齊訂eunice 既產品呀!面膜訂1000張$3呀!訂其他產品都得架!大家亦可以訂彩豐行產品架

禁止訪問

子爵府

小香香,

只要你發晒癲咁狂鬧佢就得喇~~咩嘢多餘錢都唔駛比,我男朋友之前是用"香港寬頻"呀??? 又係就來約滿,係咁打來傾續約,時常屈我用佢公司最新"bb30"$128一個月,我唔肯續約,我話如果是$128.-一個月,我就唔需要選你公司啦,我之前選你公司,係因為你們平$96.-一個月,如果$128.-就一定唔續約,次次打來,我話係講以上幾點鬧"香港寬頻",到最後咪肯同我們續約,但要續約兩年囉,照樣$96.-一個月。

*只要發癲,咩都唔駛比,因為我次次都是這樣做,哈哈

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至