自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

我想問你們﹕有冇食開"蜂皇漿丸"呀???

我想問你們﹕有冇食開"蜂皇漿丸"呀???
01. 食開咩牌子呀???
02. 大約幾多錢到呀???
03. 食咗覺得對自己身體有咩幫助呀???

我本人從未食過"蜂皇漿丸",請問"紐西蘭Comvita天然蜂皇漿丸"好唔好呀??? 因為我鼻敏感好嚴重呀??? 我想試吓食"蜂皇漿丸"睇吓有冇幫助,希望你們可以解答我啦。謝謝

男爵府

Re: 我想問你們﹕有冇食開"蜂皇漿丸"呀???

我之前都係食開Comvita架.....食左2年到, 多數係nz 買返黎, 所以平d, 大概4百幾元到, hk要賣成7百幾至8百幾...
我由細到都係有鼻敏感架, 食左咁耐一d 都無好, 只係覺得成日生暗瘡, 後黎有次同個fd傾開計佢講話吾係人人都arm 食(因為royal jelly好燥架), 而家就停左, 反而而家吾再生暗瘡, 仲有又吾見訓得好, 抵抗力都係咁上下, .....

但我有食大蒜丸, 佢對鼻敏感幾好.....食左有一段時間無再番發, 而家就用'鼻敏皇' 黎噴鼻, 都幾好, 連我有個fd 有鼻息肉脤大都好左d.....

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Re: 我想問你們﹕有冇食開"蜂皇漿丸"呀???

大蒜丸同蜂皇漿丸我都曾經食過一樽,結果係:

大蒜丸- 不停出暗倉。

蜂皇漿丸-食完除佐肥佐幾磅之外,唔覺有咩好。

首頁

尾頁

跳至