美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

荃灣區 有無好 瑜珈課程 ??

荃灣區 有無好 瑜珈課程 ??
舒適堡Physical 的 瑜伽班 好不好??
人生是無常 .. 對人, 對事唔好太執著.
將時間用在值得的人, 值得的事上.
活在當下, 珍惜當下.

別墅

Re: 荃灣區 有無好 瑜珈課程 ??

Dear Lingling2008,

Physical 的瑜珈班幾好, 我在尖沙咀centre玩, 我係比較喜歡玩瑜珈, 每月十堂quota都係玩瑜珈多, 那裡的導師幾pro. 在荃灣的瑜珈班就吾多清楚, 據我所知physical 的導師係周圍走的 (即個個centre都有教). 現在好似做promote, 好似hk$200個月, 我朋友都話會join, 吾知佢join左未呢, 如果佢join左, 我可以問下佢在荃灣physical的瑜珈班好吾好.

別墅

Dear Lingling 2008,

我問左我的friend, 佢話未join, 因為佢要等齊3個人一齊join. 所以2佰蚊禁平.

大宅

有無好介紹 ?? Thanks

人生是無常 .. 對人, 對事唔好太執著.
將時間用在值得的人, 值得的事上.
活在當下, 珍惜當下.

大宅

首頁

尾頁

跳至